9.690 Ft

  • 100% vegán, GMO- és gluténmentes
  • ellenőrzött, organikus összetevő
  • 60 napos pénzvisszafizetési garancia

Vegán izom plusz

Kender, Quinoa, Spirulina

Kockás hasat szeretnél, de kerülöd a tejfehérjét? A kiemelkedő növényi fehérjetartalommal, és a savasodás megelőzésére szolgáló antioxidáns vitaminokkal nyert ügyed van!

A kendermag remek fehérjeforrás, húszféle esszenciális aminosavat tudhat magáénak. A benne lévő jelentős mennyiségű magnézium nélkülözhetetlen a megfelelő izomműködéshez. Mivel bőségesen tartalmaz fehérjéket, fogyasztása teltségérzetet okoz.
A laktóz- és gluténmentes quinoa erőt és energiát ad a sportoláshoz, ráadásul növeli az állóképességed. Rosttartalmánál fogva, könnyen emészthető, és az ideális tartományban tartja a vércukorszintet.
A Spirulina alga fogyasztásával sokféle tápanyagot pótolhatsz, olyanokat is, amik szükségesek a jó erőnléthez. Közel hetven százaléka tökéletesen felszívódó növényi fehérje, kell ennél több egy sportolónak?

A táplálék kiegészitő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak.

Bio Kendermag

Bio Quinoa instant por

Bio Spirulina alga por

Leírás

A vegán izom plusz csomag nemcsak abban segít, hogy elegendő fehérjéhez jusson a szervezeted, még egy sor értékes tápanyaggal is ellát.