-20%

12.900 Ft 10.300 Ft

2 doboz esetén: 9.790 Ft / db
3 doboz esetén: 9.270 Ft / db
 • Floracia™ prebiotikum hozzáadásával Floracia™ prebiotikum hozzáadásával
 • Kiszerelés formátum: kapszula Kiszerelés formátum: kapszula
 • Mennyiség: 90 db Mennyiség: 90 db
 • 3 összetevőt tartalmaz 3 összetevőt tartalmaz
 • 60 napos pénzvisszafizetési garancia 60 napos pénzvisszafizetési garancia
 • 30 napra elegendő adag 30 napra elegendő adag

EliXir Szerrapeptáz

Serrapeptase Ultra 250,000 IU

EliXir Serrapeptase Ultra, a természetes gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító.

Szerrapeptáz  – egyszerűen és gyorsan javítja egészségi állapotunkat, megszabadít számos panasztól, illetve betegségtől.

A selyemhernyó életciklusának tanulmányozása közben bukkantak rá a tudósok, akik felfigyeltek arra, hogy a puha, selymes szálakból font gumó, melyben a lárva növekedik, feloldódik, amikor a lepke kifejlődött. A selyemgumót a lárva által termelt enzim semmisíti meg.
Ez a különleges enzim, képes a szükségtelen, pangó, fehérje alapú szövetek és más, szervezetünk működésében zavart okozó káros anyagok lebontására.
Az emberek elsősorban fájdalomcsillapításra használják. Különböző fájdalmakról lehet szó: okozhatja ízületi gyulladás, reuma, vagy lehet szó egyéb másról, ami fájdalmat okozhat a testünkben.
Megtisztítja a beszűkült ereket, ennek köszönhetően javul a véráramlás a szervekben. Egyre gyakrabban alkalmazzák gyógyszerek helyett, egyszerű, természetes és egészséges megoldásként.

Mivel a szerrapeptáz megtisztítja az ereket tisztítja a káros plakkoktól, segítségével csökkenthető a magas vérnyomás elleni gyógyszerek szedése, illetve elkerülhető a beszűkült erek operációja. Tiszta, természetes anyag, amely kiváló a krónikus gyulladásos állapotok és fájdalom kezelésére.

Ön is szenved az allergiától? Tüsszög, köhög,  könnyezik és nem kap levegőt? Unja már, hogy állandóan szintetikus gyógyszereket kell szednie? Ez a természetes enzim, gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően kiváló, természetes módszer az allergia kiegészítő kezelésére.

Nemcsak arra hivatott, hogy a tüneteket enyhítse, vagy elviselhetőbbé tegye. Ez a fehérjebontó enzim még számos, akár az allergiával párhuzamosan jelentkező betegségre jelenthet megoldást. 

Az Elixir Serrapeptase szedésével kapcsolatban hangsúlyosan fontos, hogy a többi gyógyszerrel ellentétben éhgyomorra vegyük be, mivel a kapszula a vékonybélben oldódik fel. Ha nem így teszünk, akkor a bevitt étellel együtt kiürül.

A szintetikus allergia ellenes gyógyszerekkel szemben:

  • NEM ÁLMOSÍT!
  • NEM BÓDÍT!
  • NEM SZENNYEZI SZERVEZETÉT!
  • Allergia esetén napi 1 kapszula reggel éhgyomorra ajánlott (egy doboz 90 napra elegendő)

 

A táplálék kiegészitő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak.

  • Floracia™ prebiotikum hozzáadásával Floracia™ prebiotikum hozzáadásával
  • Kiszerelés formátum: kapszula Kiszerelés formátum: kapszula
  • Mennyiség: 90 db Mennyiség: 90 db
  • 3 összetevőt tartalmaz 3 összetevőt tartalmaz
  • 60 napos pénzvisszafizetési garancia 60 napos pénzvisszafizetési garancia
  • 30 napra elegendő adag 30 napra elegendő adag

  Leírás

  A szerrapeptázt, mint az egyik leghatékonyabb, természetes gyulladásgátlót, immár negyed évszázada alkalmazzák az orvosi gyakorlatban Európában és Ázsiában.

  A szerrapeptáz egy fehérjebontó, azaz proteolitikus enzim (proteáz), amelyet a Serratia E-15 enterobaktérium termel. A wikipedián szerratiopeptidáz, Serratia E-15 proteáz, szerralizin, Serratia peptidáz és Serratio peptidáz néven is megtalálható. Tévedés az az állítás, hogy a szerrapeptáz a selyemhernyóból kivont kémiai anyag!

  Széleskörben használt gyógyszer Japánban és Európában, az Egyesült Államokban táplálékkiegészítőnek minősítették.

  Hatása hasonló a nemszteroid gyulladásgátlókéhoz. A makacs ízületi gyulladás mellett a fájdalmat is hatékonyan enyhítheti. Ugyanakkor az enzim nem terheli a veséket.
  A szerrapeptáz segítheti: a gyulladások, hegek, ciszták, artéria plakkosodás, vérrögök megszüntetését és a tünetek enyhítését.
  Dr. Hans Nieper, az ismert német orvos szerrapeptázt használt a koszorúér elzáródás megszüntetésére. Úgy találta, hogy megvéd a stroke-al (agyvérzés) szemben, valamint hatékonyabban és gyorsabban eltávolítja az artériás plakkokat, mint az etilén-diamin-tetraecetsavval (EDTA) végzett, rendkívül sikeresnek bizonyuló kezelés. Dr. Hans Nieper szerint egyszerűen feloldja az erek belső falán kialakuló lerakódásokat és rögöket. További hatása, hogy csökkentheti a visszeres tágulatot.

  További információért kattintson ide 

  http://real-j.mtak.hu/8807/1/honvedorvos_2015_1-2.pdf

   

  Számos klinikai felmérés utal a következő pozitív hatásaira:
  Fibrinolitikus tulajdonságú: feloldja a vérrögöket és csökkenti a vérrögök kialakulását, javítja a vérellátást.
  Feloldja az ateroszklerotikus plakkokat: a szerrapeptáz képes megtisztítani az érfalak belső felületét a lerakódásoktól, amelyek érszűkületet okoznak. Megsemmisíti az elhalt sejteket, cisztákat, ls más gyulladást okozó anyagokat, mindezt vérfalak károsodása nélkül.
  Gyulladásgátló: hatástalanítja a gyulladást közvetítő sejteket, feloldja a nyálkát, ezzel elősegítve annak távozását, aminek hatására csökken a gyulladás, felgyorsul a gyógyulási folyamat, minimalizálódik a hegek kialakulása.
  Fájdalomcsillapító: segít a fájdalom enyhítésében, fékezi azon anyagok felszabadulását, amelyek fájdalmat okoznak a gyulladt szövetekben.
  Gátolja az ödéma kialakulását: segít megszüntetni az ödémát és más duzzanatokat, gátolja a folyadék felhalmozódását balesetek és gyulladás esetén.
  Tisztító: támogatja a szervezetből a mérgező anyagok távozását, mivel megköti a nehézfémeket. Erősíti az immunrendszert, helyreállítja a szervezet hormonszintjét, felgyorsíthatja a szövetek gyógyulását

  Kiválóan alkalmazható más proteolitikus enzimekkel kombinálva az antibiotikumok koncentrációjának célzott emelésére. Ennek köszönhetően a fertőzés rövideb idő alatt megszűnik, miközben a szervezet kisebb terhelésnek van kitéve.
  Az enzimek hatékonyságát az IU-ban (International Unit, azaz Nemzetközi Egység) megadott érték, és nem a töltősúly nagysága mutatja meg. A 250.000 IU a legmagasabb minőséget garantálja.

  Védőkapszulába adagolva

  Annak érdekében, hogy a vékonybélen keresztül, közvetlenül bejusson a vérkeringésbe, az enzimet savellenálló DRcapsTM kapszulákba töltik. Ez a megoldás garantálja, hogy sértetlenül átjusson a gyomor savas közegén, a kapszula csak a vékonybélben oldódik fel.
  „Sokféle felhasználhatósága és kimagasló egészségvédő tulajdonságai miatt, a szerrapeptáz minden idők legnépszerűbb táplálékkiegészítőjévé válhat” – Dr Markus Barbara.
  A szerrapeptáz egy rendkívül hatékony, természetes, fehérjebontó enzim. Több, mint negyven éve alkalmazzák a klinikai orvoslásban. Kereskedelmi mennyiségben állítják elő a Serratia E15 nevű baktérium segítségével, laboratóriumi körülmények között. Számos betegség, egészségügyi panasz kezelésére használják, teljesen biztonságos, nincsenek mellékhatásai. Nem befolyásolja a vérlemezék összetapadását, és az érfalak összehúzódását befolyásoló prosztaglandinok (hormonhatású zsírmolekulák) működését.

  Szerrapeptáz felhasználása

  Sikerrel alkalmazható minden típusú gyulladás, illetve élettelen, fehérjealapú, szöveti maradványok megszüntetésére, beleértve a vérrögöket, a cisztákat és az érfalon felgyülemlő plakkokat. A szerrapeptim fogyasztásával kezelhetőek a gyulladások és a felesleges szöveti maradványok hatására kialakuló tünetek. Jótékony hatásairól a betegek és az orvosok folyamatosan újabb információkkal szolgálnak.

  Néhány konkrét alkalmazási terület:

  • autoimmun betegségek;
  • agyi és mentális zavarok;
  • rák;
  • szív- és érrendszeri problémák;
  • emésztési és emésztőrendszeri zavarok;
  • fül-, orr- és gégebetegségek;
  • szembetegségek;
  • tüdőbetegségek;
  • férfiak betegségei;
  • nőket érintő betegségek;
  • fizikai fájdalmak;
  • bőrbetegségek;
  • kisállatok betegségei.

  Amennyiben szeretne, bármilyen kutatást leellenőrizni úgy kérjük az adott pontot másolja ki és keressen rá. A keresési eredményt utólag fordítóval le is tudja fordítani. https://translate.google.com/

  1. Kee WH. Tan SL, Lee V. Salmon YM. The treatment of breast engorgement with Serrapeptase (Danzen): a randomized double-blind controlled trial. Singapore Med J. 1989:30(1):48-54.
  2. M izukoshi, D. et al. A double-blind clinical study of serrapeptase in the treatment of chronic sinusitis. Igaku Ayrni 109:50-62.1979.
  3. Carratu, L. et al. Physio-chemical and rheological research on mucolytic activity of serrapeptase in chronic broncho-pneumopathies. Curr. Ther. Res. 28(6):937-951. 1980.
  4. Braga, P.C. et al. Effects of serrapeptase on muco-ciliary clearance in patients with chronic bronchitis. Curr. Ther. Res. 29(5):738-744,1981.
  5. Mazzonie, A. et al. Evaluation of serrapeptase in acute or chronic inflammation of otorhinolaryngology (kronikus gyulladás fül-, orr-, gégészet​) pathology: a multicentre, double-blind randomized trial versus placebo. J. int. Med. Res. 18(5):379-388,1990.
  6. Kakinumu, A. et al. Regression of fibrinolysis in scalded rats by administration of serrapeptase. Biochem. Pharmacol. 31:2861-2866,1982.
  7. Marly, M. Enzymotherapie anti-inflammatoire (Szerrapeptáz gyulladáscsökkentő hatásai) a l’aide de la serrapeptase: resultats cliniques en traumatologie et en ORL. C RTherapeut. 3:9-19,1985.
  8. Odagiri, J. et al. Clinical applications of serrapeptase in sinusitis. Med. Consult. New Remedy 6:201-209, 1979.
  9. Yamazaki, J. et al. Anti-inflammatory activity of TSP, a protease produced by a strain of Serratia. Folia Pharmacol. Japon. 6^302-314,1967.
  10. Harad~, Y. Clinical efficacy of serrapeptase on buccal swelling after radical operation for chronic sinusitis. Igaku Ayumi 123:768-778.1982.
  11. Matsudo, A. et at. Effect of serrapeptase (Danzen) on inflammatory edema following operation (gyulladáscsökkentő hatása műtétes beavatkozás után) for thyropid disease. Med. Consult. New Remedy 18:171-175, 1981.
  12. Fujitani, T. et al. Effect of anti-inflammatory agent on transfer of antibiotics (az antibiotikummal együtt szedve felerősíti az antibiotikumok hatását) to the maxillary sinus mucosa in chronic sinusitis. Otorhinolaryngol. Clin. North Am. 66:557-565. 1976.
  13. Tago. T. and Mitsui, S. Effects of serrapeptase in dissolution of sputum, especially in patients with bronchial asthma. Jap. Clin. Exp. Med. 49:222-228, 1972.
  14. Mazzonie, A. et al. Evaluation of serrapeptase in acute or chronic inflammation of otorhinolaryngology pathology: a multicentre, double-blind randomized trial versus placebo. J. int. Med. Res. 18(5):379-388,1990.
  15. Kase, Y. et al. A new method for evaluating mucolytic expectorant activity and its application. II. Application to two proteolytic enzymes, serrapeptase and seaprose. Arzneimittelforschung 32:374-378,1982.
  16. Marriott, C. Modification of the rheoloaical properties of mucus by drugs. Adv. Exp. Med. Biol. 144^75-84, 1982.
  17. Majima. Y. et al. Effects of orally administered drugs on dynamic viscoelasticity of human nasal mucus. Am. Rev. Respit. Dis. 141:79-83.1990.
  18. Miyata, K. Intestinal absorption of serrapeptase. J ApplBiochem. 1980:2:111-16.
  19. Aso T. et al. Breast engorgement and its treatment: Clinical effects of Danzen (serrapeptase) an anti-inflammatory enzyme preparation. The world of Obstetrics and Gynecology (Japanese). 1981:33:371-9.
  20. Esch PM, Gemgross H. Fabian A. Reduction of postoperative swelling. Objective measurement of swelling of the upper ankle joint in treatment with serrapeptase-a prospective study (German). FortschrMed. 1989; 107(4):67-8, 71-2.
  21. Majima Y, lnagaki M, Hirata K. Takeuchi K, M orishita A, Sakakura Y. The effect of an orally administered proteolytic enzyme on the elasticity and viscosity of nasal mucus. Arch Otorhinolaryngol. 1988;244(6):355-9.
  22. Selan L, Berlutti F, Passariello C. Comodi-Ballanti MR, Thaller MC. ?roteolytic enzymes: a new treatment strategy for prosthetic infections? Antimicrob Agents Cheroother. 1993; 37(12):2618-21.
  23. Koyama A, Mori J, Tokuda H, Waku M, Anno H, Katayama T, Murakami K, Komatsu H, Hirata M, Arai T, et al. Augmentation by serrapeptase of tissue permeation by cefotiam (Japanese). Jpn JAntibiot. 1986; 39(3):761-7

  A Serratia E-15 baktériumból kinyert szerrapeptáz egyike a leghatékonyabb természetes gyulladásgátlóknak. Nem csupán a szöveti izgalmat szünteti meg, hanem jelentős ödémaellenes hatása is van: ez azt jelenti, hogy a véráramba kerülve a szervezetbármely pontján képes megszüntetni a folyadék-visszatartást, és ezáltal a duzzanatokat. Mindenfajta duzzanat és gyulladás esetén rendkívüli hatékonyságot mutat, beleértve a fertőzéseket, a sportsérüléseket, a fogászati problémákat és a műtétek utáni gyógyulást. A szerrapeptáz rendkívül hatásosan csökkenti az allergiás tüneteket.
  A gyulladások okozhatnak betegségeket, és a betegségek is kiválthatnak gyulladásokat. A betegségek súlyossága és a gyulladások időtartama összefüggésben van egymással. Gyulladás számos egészségügyi állapothoz társulhat, ezért fontos, hogy ne csak a tüneteket, hanem a gyulladás okát szüntessük meg. Ebben rejlik a szerrapeptáz enzim legnagyobb előnye, úgy csökkenti a gyulladásokat, hogy biztonságosan feloldja és lebontja a gyulladt szöveteket.

  Fájdalomcsillapítás

  Hátfájás, ízületi gyulladás, csontritkulás, migrén, fejfájás, az izmokat és a lágy szöveteket érintő, különösen fájdalmas ibromyalgia kínozza? A szerrapeptáz ezekre a fájdalmakra is megoldást jelenthet. Csökkentheti a duzzanatot és a gyulladást, kimagasló eredménnyel használható többek között gégegyulladás, torokfájás, arcüreggyulladás, fülgyulladás, Crohn-betegség, fekélyes vastagbélgyulladás (ulcerative colitis), bélgyulladások és műtét utáni panaszok kezelésére. A gyulladásos folyadékot, a fehérjék lebontásával elfolyósítja, csökkentve ezzel a gyulladást és a letapadt nyálka mennyiségét.

  A szerrapeptáz egy fehérjebontó, azaz proteolitikus enzim. Természetes anyag, amelyet a selyemhernyó (Bombyx mori) emésztőrendszerében élő, Serratia sp. E-15 enterobaktériumok termelnek. A szerrapeptáz enzimet ellenőrzött fermentációs folyamat során, laboratóriumi körülmények között állítják elő.

  Serrapeptase EliXir 250 000 IU összetevői:

  • Enzimatikus aktivitása 250 000 IU, egy acido-rezisztens (a gyomorsavnak ellenálló) kapszula 110 mg hatóanyagot tartalmaz.
  • A DRcapsTM acido-rezisztens kapszulák ellenállnak a gyomorsavnak, megvédik az enzimet, csak a megfelelő helyen, a vékonybélben oldódnak fel.
  • Floracia (prebiotikum), amely táplálékul szolgál a jótékony bélbaktériumok számára, fokozza a probiotikumok termelődését és gátolja a káros baktériumok megtelepedését.

  Ajánlott adagolás

  Az Elixir Serrapetase szedésével kapcsolatban hangsúlyosan fontos, hogy a többi gyógyszerrel ellentétben éhgyomorra vegyük be, mivel a kapszula a vékonybélben oldódik fel. Ha nem így teszünk, akkor a bevitt étellel együtt kiürül.

  • 80 kg testsúly alatt napi 2×1 kapszula reggel és este éhgyomorra, fél órával étkezés előtt, vagy két órával étkezés után.
  • 90 kg testsúly felett napi 2×2

  Használati utasítás

  A kapszulát minél több vízzel kell bevenni. A táplálékkiegészítő nem megfelelő használata, csökkenti az enzim felszívódását és hatását.

  Figyelmeztetések

  Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére allergiás vagy érzékeny! Terhesség, szoptatás időszakában és 12 éven aluliaknak a készítmény nem ajánlott!
  Amennyiben olyan jellegű betegsége vagy allergiája van, amely orvosi ellátásra szorul, kérjük a készítmény szedése előtt konzultáljon kezelőorvosával.
  Ugyan a szerrapeptáz enzim használatának nincs ellenjavallata, a véralvadási zavaroktól szenvedők konzultáljanak a kezelőorvosukkal, mivel a szerrapeptáz vérhígító hatású!
  Tárolás: Gyermekektől elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó.
  Minőséget megőrzi (hó/év): lásd az eredeti címke alján

  A táplálék kiegészitő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak.

  Az enterális bevonatú, azaz a bélrendszerben oldódó és felszívódó kapszula a legjobb minőséget szolgálja.
  Szerrapeptáz kapszula nem tartlamaz ftalátokat (szerves vegyületek)!
  A ftalátokat különböző műanyagokhoz adagolják, valamint felhasználják táplálékkiegészítők gyártásakor is, mert lassítják az összetevők kiáramlását a tablettából, vagy kapszulából a szervezetbe.
  Kutatások ugyanakkor arra jutottak, hogy a ftalátok kapcsolatba hozhatók születési rendellenességekkel, a meddőséggel, a visszamaradt növekedéssel, az alacsony IQ-val és az elégtelen férfi nemzőképességgel.
  Annak érdekében, hogy ezek a kockázatok minimálisak legyenek, és ne kelljen számolni nem várt mellékhatásokkal, a Natural Swiss szerrapeptáz készítmény teljességgel ftalátmentes.

  Bélben oldódó bevonat (Nutrateric®)

  A Natural Swiss szerrapeptáz tabletták Nutrateric® bélben oldódó bevonatot kaptak, ami megvédi a hatóanyagokat a gyomorsavaktól. Ez azt jelenti, hogy a késleltetett lebomlású bevonatnak köszönhetően a szájon át bevett szerrapeptáz, csak és kizárólag a megfelelő helyen, azaz a vékonybélben szívódik fel.
  Innen a véráram segítségével, akadálytalanul eljut a gyulladással terhelt testrészekbe. A tabletta késleltetett lebomlása garantálja a szerrapeptáz optimális felszívódását, valamint azt, hogy hatását a lehető legjobb hatékonysággal fejtse ki.

  * Vizsgálatok kimutatták, hogy Nutrateric® bélben oldódó bevonat megakadályozza a tabletta idő előtti lebomlását, ami így csak a vékonybélben oldódik fel.

  EliXir Szerrapeptáz termékről 4 értékelés

  1. Hicz Géza

   Érszükület miatt kezdtem el szedni még tavaly októberben az előírtak szerint :2×2 naponta.Hát javulásról nem nagyon tudok beszámolni , igaz rosszabbodásról sem.Talán még egy adagot megpróbálok ,ha nem lesz javulás akkor abbahagyom.

  2. Török Anna

   Két éve szedem, nekem bevált! Nagyon erős allergiám volt az idén csak kissé viszkedett az orrom. Inzulinos cukorbeteg vagyok és a nagy nennyiségű inzulint sikerült minimálisra csökkenteni és a vérhigitót is abbahagytam mert a Serrapeptáz tökéletesen elég!
   Anna

  3. Tóth Ildikó

   Kiváló szer, de mivel természetes, a hatás nem azonnal és nem látványosan következik be, különösen, ha aki szedi, vitamin-és ásványi anyag hiányos (az olcsó oxidok, amikkel tele a patika, nem jól hasznosul, szervest kell keresni). Én csúnya visszérgyulladás ellen kezdtem szedni, a szörnyű fájdalmamat már 3 nap alatt elmulasztotta. Volt egy nap, amikor azt hittem, hogy abba kell hagyni, mert hirtelen rosszabbodott a lábam, de szerencsére csak azt jelezte, hogy hatásos.

  4. DrNatura-SuperGreens

   Kedves Anna! Szeretnénk érdeklődni, hogy konkrétan milyen problémára szedte a szerrapeptázt, illetve mennyi ideig használta a terméket? Sajnos ez nem derül ki a hozzászólásból, így nem tudunk Önnek tanácsod adni. Üdvözlettel: DrNatura-SuperGreens csapata

  5. Hervai Anna

   Most fogy el az első doboz EliXir, nem tudom milyen hatással kellene, hogy legyen de Én sajnos nem tapasztaltam azt amire vártam. Az előírás szerint szedtem, lehet az a baj csodára vártam de az elmaradt.

  Mondd el a véleményed

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  A véleménye az ügyfélszolgálat jóváhagyását követően lesz megjelenítve.