4.690 Ft

  • 100% vegán, GMO- és gluténmentes
  • ellenőrzött, organikus összetevő
  • Kiszerelés formátum: őrlemény
  • Mennyiség: 225 g
  • 60 napos pénzvisszafizetési garancia
  • 30 napra elegendő adag

Csipkebogyó őrlemény, organikus

A csipkebogyó őrlemény egy olyan szuperélelmiszer, melynek C-vitamin tartalma ötvenszerese a citroménak: ez hozzájárul ahhoz, hogy fogyasztásával az ásványi anyagok – különösen a vas – hatékonyabb tudjanak felszívódni a szervezetben. Szintén a C-vitaminnak köszönhető, hogy a csipkebogyó őrlemény fogyasztásának segítségével sikeresen megelőzhetőek és kezelhetőek a légúti és vírusos megbetegedések (az elfertőződött sebek kezelésére oldat formájában külsőleg is eredményesen használható), valamint csökkenti a stressz okozta tüneteket.

Miért a Coesam csipkebogyó őrlemény a legjobb a piacon?

  • A Coesam csipkebogyó őrlemény a dél-chile-i hegyekben 100%-ban organikusan termesztett, és kizárólag és egyedülállóan laboratóriumilag szelektált AP-4 vadrózsa fajtából készül.
  • A csipkebogyó őrlemény elkészítéséhez felhasznált AP-4 termések származása és bio tenyésztése bizonyított és dokumentált
  • A tökéletes dél-chile-i éghajlatnak köszönhetően a termésből készült csipkebogyó őrlemény prémium minősége, kiváló íze és aktív jótékony hatása is egyedülállóan garantált.

Organikus tanúsítvány megtekintéséhez kattintson ide!

A táplálék kiegészitő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak.

Jelenleg nincs készleten

Leírás

A Coesam AP-4 Csipkebogyó őrlemény a Rosa canina (csipkerózsa, vadrózsa) AP-4 gyümölcséből készül (ez egy különleges változata a Rosa canina L. csipkerózsa fajnak). Az AP-4 csipkebogyó anyanövény palántáit üvegházakban neveljük, és Dél-Chile vulkanikus talajában, saját ültetvényeinken termesztjük. A tökéletes és egyedülálló klíma (sok napsütés, hűvös éjszakák) ideális körülményeket teremtenek a csipkebogyó őrlemény alapanyagát képző termések számára.
Termékjellemzők: adalékanyagoktól mentes, 100 százalékban természetes készítmény.
Megjelenése és íze: narancsos színű, édeskés és enyhén savanyú

A 100 százalékban természetes csipkebogyó őrlemény:

  • Gyulladáscsökkentő (többek között ízületi gyulladások esetén)
  • Csökkenti a megfázás gyakoriságát és gyorsítja a gyógyulást
  • Rostkiegészítőként javítja az emésztést

A Coesam Csipkebogyó őrlemény bővelkedik antioxidánsokban (C-vitamin, likopin, béta-karotin, flavonoidok), hatásos gyulladáscsökkentő, és nagy mennyiségben tartalmaz étkezési rostokat. Számos, tudományos folyóiratokban megjelent klinikai vizsgálat bizonyítja, hogy a Rosa canina L. felhasználásával készült csipkebogyó őrlemény pozitív hatással van az ízületi gyulladásokra.

A csipkebogyó őrlemény védelmet nyújt a rák ellen
Mivel a csipkebogyó őrlemény az antioxidáns hatású C-vitamin mellett a hasonló tulajdonságú polifenolokban is bővelkedik, képes megkötni a szabad gyököket, ezáltal felveszi a harcot daganatos és a koszorúér megbetegedésekkel szemben.

A csipkebogyó őrlemény valódi vitaminbomba
A csipkebogyó őrleményben – a C-vitamin mellett – rengeteg B1-, B2-, P- és K- vitamin található, emellett szerves savakban és flavonoidokban is gazdag. B1-vitamin tartalmának köszönhetően segíti az anyagcsere- folyamatokat, jótékony hatással van az izmok és az idegsejtek megfelelő működésére. A B2-vitamin egyrészt a sejtek oxidatív anyagcseréjében vesz részt, segíti a nyálkahártya és a szöveti légzést, emellett részt vesz a zsírsavak lebontásában és a szénhidrátok anyagcseréjében is.

A bioflavonoidok csoportjába tartozó P-vitamin – a főzés és a szabad levegőn történő oxidáció hatására lebomlik – jelenléte a C-vitamin felvételéhez és hasznosításához elengedhetetlen. Megtapad a hajszálerek belső falán, ahol stressz-ellenes és sejtvédő hatást fejt ki, hatékony vérnyomáscsökkentő és antioxidáns. A K-vitamin a véralvadás elősegítésében, a csontok felépítésében segít, valamint hasznos a csontritkulás megelőzésében. A University of Michigan School of Nursing di Ann Arbor nevű amerikai kutatócsoport, dr. Jane Lukacs kutatónő vezetésével bebizonyította, hogy a K-vitamin nem elegendő mennyisége okozza a klimax időszakában kialakuló csontritkulást, mivel ha megfelelő mennyiségben van jelen, akkor a csontszövet egy fontos proteinje –az osteocalcin – megfelelően tud működni.

Csipkebogyó őrlemény fájdalomcsillapításra is
Az osteoarthritis (degeneratív ízületi gyulladás), rendkívül fájdalmas betegség, gyötrő tüneteit nagyon nehéz csillapítani, de egy tanulmány szerint (Osteoarthritis Research Society International szaklapjában megjelent, 287 beteg vizsgálatán alapul) a csipkebogyó őrlemény csökkenti ezen betegséggel járó fájdalmakat.

Összetétel: Rosa canina L. (cultivar AP-4) csipkebogyó héj és mag por.
Javasolt napi bevitel: 5 gramm.
Tárolás: száraz és nem túl meleg helyen.
Felhasználható: minimum 2 évig
Kiszerelés (csipkebogyó por): karton dobozban „zip-lock” rendszerű zárható tasakokban,
Súly: 225 g.
A termék nem tartalmaz ismert allergéneket.

Tápanyagtartalom 100 grammban (Az Eurofins Steins laboratórium A/S eredményei):
Energia 280 kcal
Zsír 5 g
Telített zsírsav 0.4 g
Telítetlen zsírsav (omega-3 és omega-6 zsírsav) 3.7 g
Szénhidrát 29 g
Cukor 21 g
Étkezési rost 5 g
10 mg

Mikrobiális és nehézfém vizsgálat (Az Eurofins Steins laboratórium A/S eredményei):
Teljes aerob mennyiség: 1000/g Moulds alacsony AW 250 / g Élesztő alacsony AW 70 / g E.coli neg /1 g Salmonella neg /25 g Enterobacteriaceae neg /1 g
Kadmium (Cd)

Szuperélelmiszer használati útmutató Keverjen el 1-2 teáskanálnyi csipkebogyó port 300ml (3 dl) folyadékban. A folyadék, lehet akár turmix, tej, gyümölcslé vagy joghurt is, de reggeli müzlijéhez vagy desszertjéhez is hozzákeverheti. Ne hezitáljon és nyugodtan próbálja ki akár saját receptjeit és akár kombinálja a különböző szuperélelmiszereket!

A táplálék kiegészitő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak.

Tegye milkshake-jeit és smoothie-jait még egészségesebbé csipkebogyó őrlemény hozzáadásával!

Gyümölcsturmixok

Egy vagy akár több szuperélelmiszert is összekeverhetünk félkész, illetve otthon készített gyümölcs turmixszal.
Adjunk a szuperélelmiszerünkhöz tejet, szójatejet, rizstejet vagy mandulatejet, gazdagítsuk valamilyen gyümölccsel, például banánnal, aszalt bogyókkal, majd turmixoljuk körülbelül egy percig. Ízlés szerint édesíthetjük mézzel, agavé sziruppal vagy sztéviával. Legyen kísérletező és kreatív: Állítsa össze kedvenc szuperélelmiszer turmixait, amelyekre szervezetének is szüksége van. Mindig annyi tejet vagy gyümölcslét használjon, hogy a kiválasztott szuperélelmiszer porból megfelelő állagú folyadék készüljön.
Ne feledje! Igyon sok vizet annak érdekében, hogy az arra alkalmas szuperélelmiszerek kifejthessék tisztító hatásukat.

Reméljük, hogy tippjeink megmozgatták a fantáziáját és Ön is kipróbálja a SUPER GREENS receptjeinket. Garantáljuk, hogy akkor is imádni fogja a SUPER GREENS SYMBOL ízét, amikor önmagában issza és akkor is, ha kísérletezni támad kedve és összekeveri más összetevőkkel!

További receptjeink

Mint természetes növényi étrendkiegészítőket, a szuperélelmiszereket folyamatosan érdemes fogyasztani és mindennapi étkezésünk részévé tenni. Ezúton biztosíthatjuk szervezetünk számára a szükséges ásványianyagok és vitaminok folyamatos bevitelét természetes módon.