4.390 Ft

  • 60 napos pénzvisszafizetési garancia

Shaker keverőpalack

A GStack palack kompakt és vékony tehát csak annyi helyet biztosítanak az Ön táplálékkiegészítői számára, amennyire szüksége van – és, szintén nagyon fontos, lekerekített széleinek köszönhetően a GStack palack a táska belsejét sem sérti. Elutazik? Vigye magával a kézre álló GStack palackot, amelybe szuperul elférnek az edzés utáni vagy a super greens táplálékkiegészítők. Így Önnél lesz minden nap az azonnal regeneráló shake.

A táplálék kiegészitő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak.

Jelenleg nincs készleten

Leírás

Kellemes és bársonyos íz

Önnek is elege van a csomós fehérje turmixokból? Itt a legjobb megoldás, ugyanis az egyedi DrNatura-Supergreens shaker cup, rázás közben bársonyos és jóízű italokat készít pillanatok alatt.

Egyszerű használat

A Twist n ‘Lock™ rendszer gyorsan és masszívan rögzíhető.

SuperGreens Shaker - Egyszerű használat

Szállítófüles zárópatent

Praktikus és kézre álló. A zárópatentes állítható hurokkal könnyen szállítható a palack, még akkor is, ha a mindkét keze foglalt.

SuperGreens Shaker - Szállítófüles zárópatent

Univerzális tablettatartó

A palack fedelére ráerősíthető, zárt tabletta tartó ideális kapszuláknak, vagy más étrendkiegészítőknek is. Ez nagyon praktikus, hiszen nem kell minden alkalommal más tartóval bajlódni, ha gyógyszereit, vitaminjait is magával szeretné vinni.

SuperGreens Shaker - Univerzális tablettatartó

  • Twist n’ Lock™ csatlakozása a poharaknak
  • Helytakarékos tablettatartó kiegészítő
  • Szabadalmaztatás alatt álló design
  • GStack habverővel®
  • BPA and phthalate mentes
  • Mosogatógépben mosható