-4%

16.990 Ft 16.390 Ft

  • ellenőrzött, organikus összetevő
  • Mennyiség: 500 ml, 250 g, 90 db
  • 33 összetevőt tartalmaz
  • 60 napos pénzvisszafizetési garancia
  • 45 napra elegendő adag

Lúgosító kúra

“Egy termék nem megoldás minden problémára: a több termékből álló kúra biztosítja a leghatékonyabb megoldást!”

A lúgosító kúra 3 különböző, de egymás hatását erősítő termékből áll.
Amikor vérünk pH-értéke 7,35-7,45 között mozog, azaz mérsékelten lúgos, sokkal kisebb az esélye a krónikus betegségek kialakulásának. Ezzel szemben, az elsavasodás (acidózis) számos kellemetlen tünettel jár, hosszabb távon pedig súlyosabb betegségeket is okozhat. Ezért lényeges, hogy fenntartsuk, illetve szükség esetén visszaállítsuk szervezetünk sav-bázis egyensúlyát.

A lugosító kúrát félévente tanácsos elvégezni, szervezetünk egészséges sav-bázis egyensúlyásnak megtartása értdekében.

A táplálék kiegészitő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak.

Green Symbol®

LymphActive

Aloe Verum Classicum

Leírás

Betegségek, rossz közérzet: a lúgosító kúra segíthet

Amikor vérünk pH-értéke 7,35-7,45 között mozog, azaz mérsékelten lúgos, sokkal kisebb az esélye a krónikus betegségek kialakulásának. Ezzel szemben, az elsavasodás (acidózis) számos kellemetlen tünettel jár, hosszabb távon pedig súlyosabb betegségeket is okozhat. Ezért lényeges, hogy fenntartsuk, illetve szükség esetén visszaállítsuk szervezetünk sav-bázis egyensúlyát, amelyet az egészséges életmód és a helyes táplálkozás mellett, a Green Symbol® lúgosító kúra alkalmazásával érhetünk el.

Greens kúra összetevők

Szervezetünk sav-bázis háztartása meglehetősen ingatag, kisebb kilengések napi szinten előfordulnak: intenzív sportolás, sokkhatás vagy erősen lúgosító élelmiszerek fogyasztásakor a pH-érték hirtelen elmozdulhat a lúgosság irányába, míg például a savasító táplálékok bevitele, a dohányzás és az alkohol éppen ellenkező hatást vált ki. Ezeket a kisebb pH változásokat a szervezet képes ellensúlyozni, visszaállítani az ideális egyensúlyi állapotot, amely a vér esetében 7,35-7,45 közötti pH-értéket jelent. A hosszú ideig fennálló káros hatásokat –ilyen többek között a mozgásszegény életmód és a savasító élelmiszerek fogyasztása– a szervezet viszont már nem képes tolerálni, ezért felborul a sav-bázis egyensúly. Az elsavasodás első tünetei az orrfolyás, fáradékonyság, a levertség és rossz közérzet, a haspuffadás, a gyulladt szem, a szürke, száraz és pattanásos bőr, valamint az irritábilis bél szindróma (IBS) jelentkezése. További veszélyeket rejt magában, hogy az elsavasodás hozzájárul a káros mikroorganizmusok elszaporodásához az emésztőrendszerben. A bélfalon megtapadó patogén baktériumok és gombák felborítják a bélflóra egyensúlyát, ez pedig kellemetlen tünetekhez, hasi fájdalmakhoz, rossz emésztéshez, anyagcserezavarokhoz vezet. Amennyiben a savas közeg hosszabb távon fennmarad, az egészségügyi panaszok egyre erősödnek, fertőzések és különböző betegségek alakulnak ki. A savasodásnak tulajdonítják a vesekövet, a csontritkulást, az ízületi gyulladásokat, a szív- és érrendszeri, valamint a daganatos megbetegedések egy részét. Veszélyes a hosszabb ideig fennálló, 7,45 feletti pH-érték is, az alkalózis ugyanis ingerlékenységet és erős izomgörcsöket (akár a szívizmot is érintheti) válthat ki. A ph érték mérésére alkalmas ph-tesztereket az alábbi hivatkozásra Ph-Teszter kattintva lehet megvásárolni.

Lúgosítsunk rendszeresen, válasszuk a Green Symbol® kúrát

Bár az életmódváltással helyreáll szervezetünk sav-bázis egyensúlya, az eredmény rendszerint hosszabb idő után jelentkezik. Addig pedig kénytelenek vagyunk elszenvedni a kellemetlen, sokszor fájdalmas és gyötrő tüneteket. Lényegesen gyorsabban hatnak a lúgosító kúrák, amelyek, ha jól választjuk ki a felhasznált táplálékkiegészítőket, kíméletesen állítják vissza a megfelelő pH-értéket.

Erre szolgál a Green Symbol® lúgosító kúra, mely három lépésben, három különböző, de egymás hatását erősítő termék segítségével éri el a kívánt hatást.

Green Symbol® A huszonnégy, kizárólag organikus növényi alapanyagot és jótékony algákat tartalmazó, por alakú Green Symbol®, illetve az ezzel teljesen azonos, ugyanakkor tablettás kiszerelésű Green Icon® támogatja a szervezetben lezajló természetes méregtelenítő és testtisztító folyamatokat. Stimulálja az immunrendszert, akadályozza a káros mikroorganizmusok elszaporodását, a szuperélelmiszer minőségű termékekben található búzafű, árpafű, chlorella és spirulina alga, beállítja a vér helyes pH-értékét.

Aloe verum premium A lúgosító kúra következő lépése, az organikusan termesztett, bio Aloe vera növényből készült Aloe Verum Classicum® ital alkalmazása. Egyedülálló termékről van szó, melyet a hasonló Aloe vera italokkal ellentétben nem az értékes összetevőket elpusztító hőkezeléssel (pasztörizálás), hanem hideg sajtolással állítanak elő. Ennek köszönhetően az Aloe Verum Classicum® a legtökéletesebb Aloe vera alapú lúgosító és méregtelenítő. Teljes értékű táplálék, amely az elsavasodás tüneteit is kezeli: enyhíti a gyulladásokat, helyreállítja a bélflóra egészségét, pótolja a szervezet számára fontos vitaminokat és tápanyagokat.

LymphActive - Enzyme Complex A Green Symbol® lúgosító kúra harmadik lépése, a nyirokrendszert méregtelenítő, kizárólag természetes anyagokat tartalmazó LymphActive® alkalmazása.

Proteolitikus enzimjei, valamint a béta-glukán, orvosi pemetefű, cink és réz segítségével a LymphActive® megtisztítja a nyirokereket, eltávolítja a mérgeket, kitisztítja a nyirokcsomókat, és csökkenti a nyirokrendszer gyulladásait.

Ne feledjük! A lúgosító kúrát az elsavasodás megelőzése érdekében, évente több alkalommal érdemes megismételni, hiszen a sav-bázis egyensúly felborulása miatt, a szervezetünk védtelenebb a kórokozókkal és a testünkbe óhatatlanul bejutó méreganyagokkal szemben.

Egy fokozat a pH skálán tízszeres kockázatot jelent, a veszély pedig hatványozódik

A semlegesnek mondható tiszta víz pH-értéke 7, ehhez képest a pH 6 már tízszer, a pH 5 pedig százszor savasabb folyadékot jelöl. Beszédes adat, hogy a legtöbb szénsavas üdítő pH-értéke 3, ami azt jelenti, hogy ezerszer savasabbak a tiszta víznél.

Mi a megoldás?

 

Ahhoz, hogy megőrizzük egészségünket, mindenképpen fenn kell tartanunk szervezetünk sav- bázis egyensúlyát. A feladat nem egyszerű, de korántsem lehetetlen. A legfontosabb a megfelelő életmód, amiben kitüntetett szerepet kap a rendszeres testmozgás, illetve a helyes táplálkozás. Étrendünk tartalmazhat savasító élelmiszereket, azonban arra ügyeljünk, hogy az erősen lúgosító termékek mindig legyenek túlsúlyban. Fogyasszunk minél több, lehetőleg organikusan termesztett, GMO-mentes zöld levelű zöldséget és gyümölcsöket, a húsok, a fehér liszt és a finomított cukor bevitelét viszont csökkentsük. Ne feledjük: szervezetünknek körülbelül napi 50 gr fehérjére van szüksége, ennél többet felesleges és nem is kell elfogyasztanunk. Igyunk sok vizet, italunkba csepegtessünk friss citromlevet, ez ugyanis lúgosít, valamint a banánhoz hasonlóan kiváló káliumforrás, amire szintén szükségünk van az elsavasodás ellensúlyozására.

 

A kúra 3 termékből tevődik össze:

Green Symbol® 1. Green Symbol®

 

Spirulina Banan aroma
Monascus purpureus extract Green cabbage powder
Chlorella Purple Dulse
Nutritional Yeast Alfalfa powder
Rice protein solids Inulin
Beetroot Dandelion leaf powder
White cabbage powder Carrot powder
Rose Hips Palm Fruits
Brocolli powder (sprout) Apple Pectin
Acerola Cherries Apple powder
Raspberry type flavor Guar powder
Parsley Spinach
Ganoderma Lucidum  

Részletesen a Green Symbol® termékoldalán olvashat a felsorolt összetevőkről!

 

LymphActive - Enzyme Complex 2. LymphActive

  1. Fehérjebontó enzimek
  2. Béta-glükán
  3. Orvosi pemetefű kivonat
  4. Cink
  5. Réz

Részletesen a LymphActive termékoldalán olvashat a felsorolt összetevőkről!

 

Aloe verum premium 3. Aloe Verum Classicum
Aloe vera (Aloe barbadensis var. Barbadensis Miller), 99,5% gyümölcslé gyümölcshússal, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), tartósítószerek (borászatban használt kálium- szorbát).

Reggel – Green Symbol®
Tegyen 1 Teaskanálnyi port (4g) 2 dl vízhez

Ebéd előtt – LymphActive
Vegyen be 2 kapszulát kicsivel ebéd előtt

Este – Aloe Verum Classicum
1 mérőkupak/20ml Aloe Verum Classicumot keverjünk el 3 dl tiszta vízben, frissen facsart citromlével ízesíthetjük.

A lugosító kúrát félévente tanácsos elvégezni, szervezetünk egészséges sav-bázis egyensúlyásnak megtartása értdekében.

A táplálék kiegészitő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak.