4.500 Ft

Kulcs a testhez

Könyv a testünk működéséről

A Kulcs a testhez könyv segít abban, hogy a legtöbbet hozzuk ki magunkból, hogy minél alaposabban megismerjük testünk működését, és olyan gyakorlati tanácsokkal szolgál, amelyek bizonyítottan egy minőségibb, egészségesebb életet eredményeznek.

A könyvben leírtakat valódi tapasztalatok alapján vetették papírra, amikkel eddig 1000-nél is jóval több ember életét változtatták meg pozitív irányba. Ezek az emberek nem csupán elköteleződtek az egészséges életmód mellett, hanem megtanultak helyesen táplálkozni, megtanulták a testüket rendeltetésszerűen használni, és összesen 6000 felesleges kilótól szabadultak meg.

A könyv írói törekedtek arra, hogy ne olyan tanácsokkal szolgáljanak, amik jól hangzanak, de nem vezetnek eredményre, hanem ténylegesen kipróbált, működőképes, cselekvésre ösztönző dolgokat tárjanak az olvasók elé. A Kulcs a testhez könyv elsősorban azoknak szól, akik jó ideje úgy érzik, hogy szeretnének megszabadulni a rossz szokásaiktól, változtatni szeretnének az életvitelükön, ám tanácstalanok azzal kapcsolatban, hogy merre induljanak el. A könyvet azoknak is érdemes elolvasni, akik ugyan jó egészségnek örvendenek, de arra vágynak, hogy ezt meg is őrizzék, esetleg még jobb formába kerüljenek.

A táplálék kiegészitő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak.

Jelenleg nincs készleten

Leírás

A Kulcs a testhez c. könyv segít eligazodni a különféle egészséges életmóddal kapcsolatos irányzatok között, megmutatja a legjárhatóbb utat, működő és használható ismereteket ad át az olvasóknak, és elénk tárja, hogy mi a jobb fizikai közérzet titka.