-20%

11.970 Ft 9.580 Ft

  • 100% vegán, GMO- és gluténmentes 100% vegán, GMO- és gluténmentes
  • 24 órán belüli házhozszállítás 24 órán belüli házhozszállítás
  • ellenőrzött, organikus összetevő ellenőrzött, organikus összetevő

Immunerősítő Optimum csomag

Cékla, C-vitamin, shiitake – Immunerősítés mesterfokon

Immunerősítő étrend-kiegészítők egész sora hívható segítségül annak érdekékben, hogy felvértezzük magunkat a fertőzések ellen. A legoptimálisabb, ha kombinálva fogyasztjuk őket, mert egymás hatását fokozva még erősebb védelmet biztosíthatnak a kórokozókkal szemben.
Az Immunerősítő Optimum csomag olyan termékek egyvelege, amelyek kimagaslóak a szervezet védekezőképességének fokozásában, emellett értékes és nélkülözhetetlen tápanyagokat tartalmaznak.

A táplálék kiegészitő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak.

Bio Céklapor

Superum C

Fachet Shiitake gomba

  • nem génkezelt összetevők nem génkezelt összetevők
  • 100% vegán, GMO- és gluténmentes 100% vegán, GMO- és gluténmentes
  • 24 órán belüli házhozszállítás 24 órán belüli házhozszállítás
  • ellenőrzött, organikus összetevő ellenőrzött, organikus összetevő

Leírás

A Superum C jól hasznosuló természetes C-vitamin, amely 8 féle növényi összetevőt foglal magába, és erős antioxidáns hatással bír. Támogatja a környezeti ártalmak miatt felgyülemlett toxinok kiürülését, és ennek egyik hozadékaként megerősíti a szervezetünket. Szabadgyök-fogó képessége révén számos betegséget megelőzhet, így nemcsak a felső-légúti fertőzések idején, hanem egész évben javasolt a szedése.
A cékla leghatékonyabb szuperélelmiszerek közé sorolható. A benne lévő betain nevű festékanyag elsőrangú természetes immunerősítő, és alkalmas vírusok és baktériumok elleni védekezésre. Fokozza az állóképességet, vitalizál, emellett immunstimuláló flavonoidok gazdag tárháza. A Bio céklapor koncentráltan tartalmazza az összes értékes összetevőt.
A shiitake gomba a céklához hasonlóan erős vírus- és baktériumellenes tulajdonsággal rendelkezik, emellett fő hatóanyaga, a lentitán fokozza a kórokozókat bekebelező falósejtek, azaz a fagociták aktivitását. A gombából kivont AHCC-vel kapcsolatos kutatások bebizonyították, hogy alkalmas a human papilloma vírus (HPV) elpusztítására. A Fachet shiitake gomba hatóanyag-tartalma ötször magasabb más gombaporokéhoz képest.

A csomagban szereplő termékek alkalmazásáról részletes információt az egyes termékoldalakon talál.