-20%

17.360 Ft 13.890 Ft

  • 100% vegán, GMO- és gluténmentes 100% vegán, GMO- és gluténmentes
  • 24 órán belüli házhozszállítás 24 órán belüli házhozszállítás
  • ellenőrzött, organikus összetevő ellenőrzött, organikus összetevő

Immunerősítő Plus csomag

Superum C, pecsétviaszgomba, görög hegyi tea és Green Icon – Komplex immunvédelem, immunstimuláló hatás

A megfelelő immunerősítők fogyasztása optimális szinten tartja az immunrendszer. Az immunerősítő kúra sikerrel alkalmazható a megelőzés érdekében, és az immunrendszer általános gyengesége esetén. Egyes gyógygombák, gyógynövények, és az antioxidáns hatású természetes C-vitamin a legjobb ellenszerei a vírusoknak és baktériumnak. Egymással kombinálva fokozottan óvják a szervezetet, és abban is segítenek, hogy megküzdjünk a fertőzések alatt kialakult gyulladásokkal.

A táplálék kiegészitő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak.

Superum C

Fachet pecsétviaszgomba

Green Icon®

Görög hegyi tea

  • nem génkezelt összetevők nem génkezelt összetevők
  • 100% vegán, GMO- és gluténmentes 100% vegán, GMO- és gluténmentes
  • 24 órán belüli házhozszállítás 24 órán belüli házhozszállítás
  • ellenőrzött, organikus összetevő ellenőrzött, organikus összetevő

Leírás

Az immunerősítő kúra a legkiválóbb módja a vírusok és baktériumok okozta fertőzések megelőzésének.

A Superum C  C-vitamin erősíti az immunrendszert, kórokozók és betegségek esetén javítja az immunválaszt, emellett erős antioxidáns. Fogyasztásával mérsékelhetjük az ilyenkor gyakori, legfőképp felső-légúti fertőzések (nátha, influenza, megfázás) tüneteit. Ám elsősorban preventív, és nem tűzoltó jelleggel érdemes szedni. Ha a célunk az immunerősítés, gondoskodjunk a folyamatos pótlásáról.

A pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum) egyike a legjótékonyabb gyógygombáknak. Serkenti az immunsejtek aktivitását, emiatt jól használható az immunrendszer fokozása érdekében. Antioxidáns összetevői komoly szerepet vállalnak a vírusok és más káros mikroorganizmusok elpusztításában. Míg gyulladáscsökkentő hatása révén alkalmas a szezonális betegségek tüneteinek enyhítésére. A Fachet pecsétviaszgomba kivonat hatóanyag-tartalma kiemelkedően magas, és gyulladáscsökkentőként is megállja a helyét.

A Green Icon® multivitamin kapszula összetétele egyedülálló. 25, rendkívül értékes immunerősítő szuperélelmiszer növényi kivonatát tartalmazza. Ezek mindegyike könnyen felszívódó vitaminokban, illetve olyan növényi vegyületekben gazdag, amelyek komoly egészségvédő és betegségmegelőző hatással rendelkeznek. Fő összetevői közé tartozik a  chlorella alga és a spirulina alga, melyek erőteljes vírus-, baktérium- és gombaölő tulajdonságúak. A benne található pecsétviaszgomba antioxidáns összetevői szerepet vállalnak a vírusok és más káros mikroorganizmusok elpusztításában.

A görög hegyi tea számos bioaktív növényi vegyületet foglal magába. Ezek jelentős része többek között antibakteriális, vírus- és rákellenes tulajdonságot tudhat magáénak. Így a sideritis méltán az egyik legerősebb immunerősítő gyógynövény. Nemcsak a fertőzések elleni védelemre, hanem azok leküzdésére is érdemes forró görög hegyi teát inni, amely egyébként a nyári időszakban iszogatva – természetesen lehűtve – remek frissítő ital.

A csomagban szereplő termékek alkalmazásáról részletes információt az egyes termékoldalakon talál.