4.725 Ft

Az Élet Írta szakácskönyv

Edd magad egészségesre!

Az Élet Írta szakácskönyv ékes bizonyítéka annak, hogy az ideális testsúly elérése lehetséges, van működő megoldás és ez könnyen el is sajátítható. A hiánypótló kötet azoknak szól, akiknek fontos a helyes táplálkozás, ugyanakkor az egyszerű ételeket részesítik előnyben.

Ennek megfelelően, az ízletes és egészséges fogásokat bárki gyorsan elkészítheti, ehhez nincsen szükség semmilyen előképzettségre, vagy különösebb konyhai ismeretekre.

Az Élet Írta szakácskönyv egyedisége abban is megmutatkozik, hogy a recepteket nem az ételek típusai alapján, hanem az étkezés idejének megfelelően csoportosítja. Így egyszerűen kikereshetők a reggeliként, ebédként, vacsoraként vagy desszertként fogyasztható fogások, amelyekkel az optimális szinten tarthatjuk energia bevitelünket, a testsúlyunkat, és javíthatunk az általános kondíciónkon. A kötetben található 150 recept mindegyike pontosan azokat a tápanyagokat biztosítja, amelyekre szervezetünknek a leginkább szüksége van, méghozzá úgy, hogy nem használ különleges összetevőket: az ételek valamennyi alapanyaga beszerezhető a nagyobb élelmiszerboltokban.

A táplálék kiegészitő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak.

Jelenleg nincs készleten

Leírás

Az élet írta szakácskönyvet több, mint 800 lelkes, a saját testére és egészségére folyamatosan odafigyelő ügyfél írta. A könyvben található receptek egyéni tapasztalatok alapján készültek, és váltak az igazi energiát adó, nem hizlaló ételek alapjává. Segítségükkel így könnyen sikerülhet elérni a vágyott testsúlyt.