-30%

6.990 Ft 4.890 Ft

 • ellenőrzött, organikus összetevő ellenőrzött, organikus összetevő
 • Kiszerelés formátum: kapszula Kiszerelés formátum: kapszula
 • Mennyiség: 60 db Mennyiség: 60 db
 • 60 napos pénzvisszafizetési garancia 60 napos pénzvisszafizetési garancia
 • 30 napra elegendő adag 30 napra elegendő adag

Prémium colostrum-IgG 35%

Immunerősítő kapszula

Colostrumot tartalmazó táplálék kiegészítő. A colostrum (előtej, colostrum) egy kivételes tápanyag, amely az emlősök számára, a születés utáni első néhány napban, táplálékként szolgál. A colostrum az immun- és növekedési faktorok tökéletes kombinációját biztosítja, amely elengedhetetlen az immunerendszer és az egész szervezet egészséges fejlődéséhez. A Premium Colostrum biológiailag aktív anyagok keverékét tartalmazza, mint amilyenek az aminosavak, lactoferrin, immunglobulinok, lizozim, vitaminok és ásványi anyagok.

Kinek, és miért ajánljuk?

 • Akik szeretnék megerősíteni immunrendszerüket. (Akár gyermekeknek is.)
 • A rendszeresen sportolóknak. – Fokozott fizikai és szellemi igénybevétel esetén is.
 • A betegségen átesett szervezetnek. (Nagyobb fertőzés veszélyének kitett egyéneknek.)
 • Krónikus kimerültség ellen. – Hosszú távú energizáló hatás.

Tudja mitől másabb a Prémium colostrum a piacon lévő többi terméktől?

A magas immunoglobin hatóanyag tartalma miatt!
IgG 35% (immunoglobulin ellenanyag mennyiség)
De mit is jelent ez?
Bővebben >>

A táplálék kiegészitő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak.

Készleten

Leírás

Az immunoglobulin ellenanyagok olyan fehérjemolekulák, amelyeket az immunrendszer termel annak érdekében, hogy felismerje és semlegesítse a szervezetbe került idegen anyagokat, mint például a baktériumokat vagy vírusokat.
Minél magasabb az IgG százalék, annál magasabb a hatékonyság!
Ha Ön olyan termékkel találkozik, amelyen NINCS feltüntetve ez a szám, ne vásárolja meg, mivel kétes lehet az eredete.

A Premium Colostrum különlegessége, hogy olyan, magas minőségű szarvasmarha (tehén) colostrumot, amelyet kíméletes, alacsony hőmérsékletű eljárással állítanak elő. Ez a módszer meggátolja az immunglobulinok denaturálódását, miközben magas mikrobiológiai minőséget és biztonságot garantál. Az előtej ellenőrzött, észak-francia gazdaságokból származik (Ingredia Nutritional´s tejtermelő), ami biztosítja a tökéletes frissességet. A tehenek tenyésztése, olyan farmokon zajlik, melyek tradicionális know-howal rendelkeznek, tisztelik a természetet és az állatokat.

A tej kiváló minőségét a folyamatos ellenőrzés és a legszigorúbb feltételrendszernek való megfeleltetés garantálja. Az alkalmazott RID (Radial Immuno Diffusion) elemzés szavatolja, hogy minden egyes adag Premium Colostrum, 35% -os, szabványosított, aktív immunglobin-tartalommal (IgG) rendelkezik.

Ajánlott adagolás:

 • Gyermekek: 1×1 kapszula naponta
 • Felnőttek: 2 – 4 kapszula naponta

Felhasználás:

A colostrumot elegendő víz fogyasztásával, éhgyomorra vagy 30 percel evés, illetve edzés előtt szedje. Nem ajánlott emésztőenzimekkel együtt alkalmazni. Kisgyermekek esetében javasolt a kapszulák tartalmát vízben elkeverve, azonnal fogyasztani.

Az Európai Parlament és a Tanács 1924/2006-os, 2006. december 20. rendelete alapján az élelmiszerekre vonatkozó egészségre vonatkozó állítások jegyzéke.

A táplálék kiegészitő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak.

Mi a colostrum?

Az emlősöknél a szülést követő 2-3 napban termelődő előtej. A colostrum nagy mennyiségben tartalmaz immunbiológiailag rendkívül hasznos anyagokat. Az előtejben lévő hatóanyagok máshol nem találhatóak meg ilyen magas koncentrációban.

Milyen alkotórészekből áll a Colostrum?

Az előtejben (colostrum) olyan immunoglobulinok találhatóak meg, amelyek elengedhetetlenek az immunrendszer működéséhez. Ezen kívül nagy mennyiségben tartalmaz aminosavakat, vitaminokat és nyomelemeket.

Miben különbözik a Colostrum más immunerősítő termékektől?

Az előtejből (colostrum) készült termékek a világon az egyetlen szájon át bevehető immunglobulin készítmények, melyek a legnagyobb koncentrációban tartalmazzák a következő fehérjéket: interferon, interleukin és laktoferrin.

Van különbség a Colostrum különféle kiszerelései között?

Nagyon kicsi a különbség. Akkor ajánljuk a kapszulát és a szájon át történő bevitelt, ha a colostrum hatóanyagainak a felső légutakra kell eljutniuk.

Az előtej, hogyan hat a vírusokra?

A colostrum (előtej) óriási mennyiségben tartalmaz laktoferrint, amely bizonyítottan vírusölő hatású. Kifejezetten ajánlott azoknak, akik herpesz vírustól szenvednek.

Milyen életkortól fogyasztható?

Csecsemőknek 6 hónapos kortól adható. Nagymértékben támogatja a gyermekek immunrendszerét, így a téli megfázásos időszakban különösen ajánlott. Felnőttek is szedhetik, különösen a szellemi és fizikai teljesítmény fokozására.

A colostrum jobb, mint a vitaminok?

Az előtej (colostrum) biológiailag olyan felépítésű fehérjéket tartalmaz, amelyek rendkívül hasonlítanak az emberi vérben található immunanyagokra, viszont 40-szer nagyobb koncentrációban. Mivel természetes alapú, ezért semmilyen mellékhatása nincsen.

De miért van szükségünk az anyatejen kívül később is colostrumra (előtejre)?

Attól függetlenül, hogy csecsemőkorban megkapjuk édesanyánktól a colostrumot, immunrendszerünknek számtalan fertőzéssel, vírusokkal és baktériumokkal kell szembenézni. Ettől az immunrendszer legyengülhet. Ezért is ajánlott megtámogatni, a legerősebb immunvédő készítménnyel.

A colostrumot egész évben, vagy kúraszerűen kell alkalmazni?

Az előtej (colostrum) fogyasztása egyénenként változó. Kúraszerűen javasolt a fogyasztása. Allergia esetén és megfázásos időszakban különösen ajánlott.

A colostrumot túl lehet adagolni?

Mivel csak természetes alkotóelemei vannak, az előtejet nem lehet túladagolni.

Mik azok a tényezők, amik befolyásolják a colostrum minőségét?

Mivel szarvasmarha előtejről beszélünk, ezért rendkívül nagy befolyással bír a termék minőségére az, hogy milyen környezeti hatásoknak van kitéve az anyaállat. Fontos, hogy csak vegyszermentes táplálékot kapjon, hiszen így nem kerül kiválasztásra káros anyag. Így a colostrum alapanyagát csakis organikus gazdaságokból szerezzük be (Franciaország), így biztosítva a kiváló minőséget.

De hogyan lehet, hogy a tehéntől származó előtej az emberek szervezetére is hasznos?

A válasz a biológiai felépítésben rejlik. Az emberi vérben található immunanyagokhoz nagyon hasonló fehérjéket tartalmaz.

Mit tehetünk, ha valaki tejallergiás? Akkor is szedhet colostrumot?

Az előtejből az allergizáló alkotóelem miatt, kivonják a kazeint. Így tejallergiásoknak is ajánlott. Orvossal érdemes egyeztetni. Esetlegesen kisebb adaggal érdemes kezdeni a kúrát. Ha nem vált ki reakciót, emelheti a dózist.

Terhesség alatt is lehet szedni a colostrumot?

Az előtejnek semmilyen káros mellékhatása nincs, így bátran ajánljuk. Tejképződést fokozó hatással is bír.

Cukorbetegek is szedhetik az előtejet?

Igen!

Kialakulhat függőség vagy intolerancia?

Mivel csak olyan anyagokat tartalmaz, amelyek a szervezetben alapvetően megtalálhatók, így sem függőség, sem intolerancia nem alakul ki.

Az előtejnek lehetnek mellékhatásai?

Semmilyen mellékhatás nem ismert.

Vegetáriánusok is fogyaszthatják a colostrumot?

Az a vegetáriánus, aki a tejfogyasztást nem utasítja el, bátran fogyaszthatja.

Milyen hatással van a colostrum más gyógyszerekre?

Semmilyen kölcsönhatás nem ismert a colostrum és más gyógyszerek együttes szedése közben.

Gyerekek számára is hasznos lehet az előtej?

Az előtej kifejezetten ajánlott a gyerekek számára, hiszen a közösségekben (iskola, óvoda) nagy számban megtalálhatóak sorozatos fertőzést kiváltó vírusok és baktériumok.

Premium Colostrum összetétel:

Colostrum (350 mg), állati eredetű zselatin, színezék titán-dioxid

Táplálkozási érték 100 g 1 kapszula
Colostrum 77,77 g 350 mg +- 7,5%

Figyelem:
A termék allergén anyagot tartalmaz: laktózt.

Gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott. A csomagolást kinyitása után gondosan zárja be. Közvetlen napfény elől védve, száraz helyen, jól elzárt csomagolásban, 10 – től 25°C-ig tárolandó. Kisgyermekek elől zárjuk el. Tilos meghaladni a napi ajánlott adagot. A termék nem alkalmas a változatos és kiegyensúlyozott étrend helyettesítésére.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Prémium colostrum-IgG 35%” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A véleménye az ügyfélszolgálat jóváhagyását követően lesz megjelenítve.