Acai bogyó cikkek

Ezen az oldalon a szuperélelmiszerek komolyabb érdeklődői számára szakmailag megalapozott, gondosan szerkesztett, ugyanakkor könnyen érthető cikkeket publikálunk. Tanulmányaink fókusza a szuperélelmiszerek, azok hatásai és azok leghatékonyabb felhasználása. Ezenfelül a lúgosítás témájával is foglalkoznak itt olvasható tanulmányaink. Míg írásainkat aktuális és érdekes tartalommal próbáljuk színesíteni, szívesen fogadjuk olvasóink visszajelzéseit. Cikkeinket tapasztalt szakértők bevonásával, újságírói és egészségügyi szakterületen jeleskedő kollégáink szerkesztik.

Acai bogyó: antioxidáns bomba

Az Amazonas vidékén őshonos pálmán –az őslakosok az élet fájának nevezik– termő Acai bogyó (Euterpe Oleracea Mart) az egyik leggyakrabban fogyasztott szuperélelmiszer, népszerűségét elsősorban különleges,

Bővebben »