Immunerősítő colostrum: a legjobb természetes védelem mindenkinek!

Szeretné, hogy messziről elkerüljék a betegségek? Fogyasszon immunerősítő colostrumot, ami ellenállóvá teszi a szervezetét!

Immunrendszerünk feladata, szervezetünk védelme a betegségekkel és a gyulladásokkal szemben, Hogy ezt a funkcióját maradéktalanul betöltthesse, szükséges lehet olyan immunerősítő készítmények szedése, mint a különleges összetevtőket tartalmazó colostrum.

Táplál és véd

A magas tápértékű colostrum, vagy más néven előtej, egy olyan folyadék, melyet az emlősök kevéssel a szülés előtt, és pár nappal szülést követően, hogy táplálékul szolgáljon a kicsinyeik számára. A colostrumban található biológiailag aktív fehérjefaktorok koncentrátumai védik az újszülöttet, és úgy erősítik meg immunrendszerét, hogy ösztönzik az immunsejtek termelődését.
A colostrum jótékony hatásairól már az ókorban élők is tudtak, az egyiptomiak, görögök és kelták a colostrum segítségével gondoskodtak arról, hogy uralkodóik hosszú életűek legyenek, és teljesítménynövelőként harcosaik számára is adták. A colostrumot nagy becsben tartották, és egyike volt a legdrágább, a köznép számára elérhetetlen dolgoknak.
A colostrum iránt egyre nagyobb a tudományos érdeklődés, több kutatás is alátamasztotta, hogy a colostrum élen jár az immunrendszer megerősítésében. Az előtej segít az allergia leküzdésében, mérsékli az ízületi gyulladásokat, hatékony az emésztési zavarok, és a dagantos megbetegedések esetén.

Hogyan hat a colostrum?

A colostrumban különféle növekedési faktorok találhatók meg, amelyek megnövelik az immunreakcióhoz nélkülözhetetlen immunsejtek, a T-limfociták termelődését, és szinten tartják a vércukorszintet. A colostrum rendszeres fogyasztásával többek között olyan betegségek előzhetők meg, melyek oka elsősorban a gyenge immunrendszer.
A colostrum immunglobulinjai (A, D, E, G, és M) támogatják a szervezet természetes méregtelenítését, semlegesítik a nyirokrendszerben és a keringési rendszerben lerakódott méreganyagokat, és a káros mikrobákat. Az előtej immunerősítő tulajdonságában a benne található laktoferrin is szerepet vállal, ez a fehérje vírusölő, antibakteriális hatású és gyulladáscsökkentő.
A colostrum elpusztíthatja a Candida albicans gombát, segíthet megelőzni, és megszüntetni az autoimmun betegségeket, hozzájárulhat a rák ellenes, kiegészítő terápiák sikeréhez.