Vérképzőrendszeri betegségek kezelése: „A Dr. Fachet féle gyógygombák és a Vörös Céklapor együttes hatásának tudható be a javulás”

 • Magán: LymphActive

  Mák Noémi

  Nagymamám 2011 óta vérképző -rendszeri beteg, súlyos vérszegénységgel, vashiányos anémiával.
  Krónikus fáradékonysággal és gyengeség érzettel jár együtt ez a betegség, a vörös csontvelő nem termel kellő számú vörösvérsejtet, fehérvérsejtet és vérlemezkét. A vörösvérsejtek alacsonyabb száma okozza a krónikus fáradékonyságot és gyengeségérzetet. A fehérvérsejtek alacsonyabb száma fertőzésveszélyekkel jár, emiatt éreztük szükségesnek a Dr. Fachet féle gyógygomba kivonatokat, amelyek kiváló immunerősítők. A vérlemezkék alacsonyabb száma vérzékenységgel járhat. Emiatt gondoltunk a Vörös Céklaporra, ami segíti a vészes vérszegénység mérséklését, Nagymamám megszerette az ízét és minden reggel fogyasztja. Azóta jobb az erőnléte, csökkent a fáradtság érzete és javultak a vérértékei. Úgy véljük, hogy a Dr. Fachet féle gyógygombák és a Vörös Céklapor együttes hatásának tudható be a javulás.
  A Dr. Fachet féle gyógygomba kivonatok segítenek Neki, hogy hatékonyabban felvegye a szervezete a küzdelmet a fertőzésekkel szemben. Nagyapámnak is mondta, hogy sokkal jobban érzi magát, mióta szedi a gyógygombákat és issza a Vörös Céklaporból készült italt. Most rendeltünk Neki Lymphactive Enzim Komplex-et és Búzafű port is, hogy még jobban támogassuk a védekezőképességét. Hiszünk abban, hogy a természetes hatóanyagok támogatni fogják az immunrendszerét. Nagyon fontos a nyirokrendszer tisztítása a méreganyagoktól, emiatt fontos a Lymphactive. A búzafű pedig gazdag klorofillban, ami segíti a vörösvértestek képződését és oxigénnel látja el a sejteket. Az alacsonyabb hemoglobinszint ugyanis vészes vérszegénységgel jár, ezt mérsékli a vörös céklapor és a búzafű.

  Köszönjük szépen a szíves segítségüket, hogy hozzá tudunk járulni Nagyszüleim egészségi állapotának javításához!

  Hálás köszönettel,

  Mák Noémi,
  2018-03-05
Szuperélelmiszerek blog: