“Hogyan segített rajtam a Szerrapeptáz”

 • EliXir Szerrapeptáz

  S. Anna

  Krónikus légúti gyulladásom van már 3 éve, mely azzal jár, hogy minden télen körülbelül 2x megismétlődik az akut gyulladás.

  3 évvel ezelőtt antibiotikumot és kortikoszteroidokat szedtem és kb. 2 hónap múlva rendbe jöttem. Az akut gyulladás lázmentes volt, azzal, hogy aktív köhögésem van, beszűkültek a légutaim, ami azt jelenti, hogy nehezen szedem a levegőt és nagyon fáradtnak érzem magam.

  Van egy saját cégem és 3 kis gyermekem, ezért nem engedhetem meg magamnak, hogy egy hétig otthon maradjak és nyugodtan gyógyuljak.

  Tavaly 2x volt gyulladásom és a kezelés mindig tovább tartott egy hónapnál. Csak inhalációs olajokkal (szantálfa, kakukkfű) és egészséges ételekkel gyógyítottam magam, mivel nem akartam antibiotikumot/ kortikoszteroidokat szedni.

  Idén a légyúti gyulladásom október elején volt és 2-3 hét alatt sikerült magamat kigyógyítanom ismét az inhalációs olajokkal és az egészséges étrenddel (meleg tea, foghagyma, stb.)

  Az akut gyulladás november végén visszajött, amikor is a kolléganőm ajánlotta a Szerrapeptázt.

  Rögtön ki is próbáltam a szantálfa inhalációs olajjal együtt 3x naponta, és 7 napon belül tünetmentes lettem. Ami azt jelenti, hogy rekord időben gyógyultam meg!

  A Szerrapeptázt második hete szedem – igaz, már tünet mentes vagyok, de megelőzés képen szedem.
  Szívélyes üdvözlettel,

  S. Anna,
  2017-07-23
Szuperélelmiszerek blog: