“Puhább lett a bőröm és eltűntek a foltok”

 • Magán: Bio Acai bogyó por

  Matus Rebeka

  10 évig sportoltam (egészséges életmód, rendszeres testmozgás) és akkor is folyamatosan bőrproblémáim voltak a foltoktól kezdve a szárazságig. Az Acai berry kúra óta nem kell olyan gyakran testápolót használnom, mint előtte. Puhább lett a bőröm és eltűntek a foltok, amit az ismerőseim egyből észrevettek. Szedtem már haj-bőr-köröm állag javító kapszulákat, de az eredményeket nézve az Acai berrynek a nyomába sem érnek!
  Másik probléma, ami miatt elkezdtem fogyasztását az, hogy a terhesség után kiritkult az amúgy sűrű hajam, kevésbé volt szép és fényes ahhoz képest, amilyen szokott lenni. Most sokkal csillogóbb és élettel telibb, ami a tapintásán is érezhető és ami ilyen rövid idő alatt szerintem nagy változás, mert a sok hajpakolással és hasonló készítményekkel sem tudtam ezt elérni ilyen szinten és mondhatni állandó jelleggel.
  Az emésztésre is jó hatással volt, bár hozzátenném, hogy én fogyni semmiképpen nem szerettem volna, úgyhogy turmixként fogyasztottam jól megpakolva banánnal és hasonló gyümölcsökkel, de mégis leadtam valamennyit, ezt a méregtelenítő hatásnak tudnám be, mert biztos volt mit kiüríteni a méreganyagokból… Bár most szüneteltetem a kúrát, a haj és bőr jobb állaga megmaradt, az emésztéssel kapcsolatban azért csökkenek a hatások amióta nem szedem, de hát ez a kúra lényege, hogy időnként alkalmazzam, úgyhogy összességében én teljesen elégedett vagyok és bizonyos időközönként biztos, hogy ki fogok próbálni más-más SuperGreens termékeket is!

  Matus Rebeka,
  Pécs,
  2017-03-18
Szuperélelmiszerek blog:

Csipkebogyó

A csipkebogyó latin nevét (Rosa canina, azaz kutyarózsa) azért kapta, mert a rómaiak úgy gondolták, hogy a gyökeréből készített tea

Bővebben »