Supergreens vélemények

 • Magán: LymphActive

  Végtagdagadás: „Elkezdtem szedni a LymphActive-ot, hamarosan csökkent a duzzadás, és a fájdalmak is múlni kezdtek”

  Végtagdagadás
  Cser Tünde

  Soha semmilyen végtag dagadásos problémám nem volt. Hallottam róla másoktól, de magamnál nem tapasztaltam semmi ilyesmit. Idén nyáron váratlanul bedagadtak a lábaim. Először a hiretelen bejött meleg időjárással magyaráztam, meg a cipekedéssel, sok állással, gyaloglással.
  Hétvégén pihentettem, akkor le is ment a duzzadás. Aztán később hétközben újra bedagadt, ekkor már a bokám is, és ez a cipőben, ruha alatt is látható volt. Ekkor már le se ment a duzzadás. Innentől kezdve a bedagadás csak rosszabb lett, elég gyorsan felkúszott egészen a combjaimhoz, és fájdalmassá vált. Guggolni, lábakat felhúzni, keresztbe tenni már nem tudtam. Ülni is kinszenvedés volt, mert nyomtam a combjaimat, amik ettől még jobban fájtak. Felállni, leülni alig tudtam, reggelente alig tudtam lemenni a lépcsőn. Fogalmam sem volt, mitől lehet ez a probléma, és nem is tudtam, hogyan tudnám orvosolni a helyzetet. Egy kedves kolléganőm vetette fel, hogy szerinte nyiroködéma problémám van, saját tapasztalatából ismerte fel. Utána olvastam interneten és a tünetek tényleg erre mutattak. Egy ismerős, akinek említettem a gyanúmat, javasolta a LymphActive nevű terméket. Nagy reményekkel kezdtem el szedni, biztam benne, hogy nekem is megoldást fog jelenteni a problémámra.
  Amint elkezdtem szedni a LymphActive-ot, hamarosan csökkent a duzzadás, és a fájdalmak is múlni kezdtek. Az egész testem megkönnyebbült, mintha egy nagy terhet vettek volna le róla. Újra tudtam mozogni, visszanyertem a mozgástartományomat, és a sporthoz is újra kedvet kaptam. A mindennapi megszokott mozdulatok, mint leülés, felállás, guggolás, lépcsőzés nem jelentettek már gondot.
  Nagyon örülök, hogy ilyen sikeresen lehetett kezelni ezt a kilátástalannak tűnő problémát. Mostantól fokozottan figyelemmel fogom kisérni a szervezetem működését, és amennyiben újra hasonló tüneteket észlelnék magamon, már tudom, hogyan háritsam el ezeket már a kezdeteknél.

  Cser Tünde,
  2018-09-25
 • Magán: LymphActive

  Nyiroktisztítás: „Sok keserves év után hihetetlen javuláson mentem keresztül, szinte napról napra egyre jobban lettem”

  Tomeg Valéria

  Talán 13-15 éve annak, hogy nagyon csúnya tüneteket észleltem magamon. Évente kb. kétszer háromszor fordult elő, hogy a lábam feldagadt, pirosas foltok jelentek meg rajta és szörnyen fájt. A családorvos sem tudta mi lehet ez. Pihentettem és elmúlt. 2-3 évvel később ez a dagadás már nem szűnt, ha lehet még rondább, fájdalmasabb lett. Én olyan ember vagyok, hogy ha valami új dolgot tapasztalok magamon, igyekszem utána járni. Nagyon sok mindent megpróbáltam, ami csak egy kicsi jóval is kecsegtetett, kipróbáltam. Minden próbálkozás után jobb lett, de mihelyt túlerőtettem a munkát (sok állás) kezdődött elölről. Tavaly egészen véletlenül – habár szerintem ilyen nincs – egy egész más nyavalyámra kerestem megoldást és feljött egy ablak. Ez a Super Greens oldal volt! Megláttam a két csodálatos dobozt, ami az én megváltásomnak ígérkezett.
  És tényleg csoda történt velem. Sok keserves év után hihetetlen javuláson mentem keresztül, szinte napról napra egyre jobban lettem. A mai napig is igyekszem beiktatni ezeket a termékeket. Mivel masszőr vagyok, tudom, hogy a nyirokkeringésre hatni, csak így ezzel a termékkel és nyirok drenázzsal lehet. A legnagyobb szeretettel és hittel ajánlom a LymphActiv nyiroktisztító terméket mindenkinek, mert tudom, hogy a szervezet nem képes egyedül megküzdeni azzal a sok méreganyaggal és szennyel, amit kénytelenek vagyunk belélegezni, megenni, meginni. Ezért tanultam meg a nyirokmasszázst is, hogy tudjak segíteni a hozzám fordulóknak.

  Ha kíváncsi rá, hogyan segített Tomeg Valériának nyiroködéma ellen a LymphActive, olvassa el a vele készült interjút!

  Tomeg Valéria,
  2018-04-16
 • EliXir Szerrapeptáz

  Természetes sebgyógyító

  Bugris Zsuzsanna

  Egy nagy műtétre készültem. Az orvosok előre felkészítettek, hogy hosszú lesz a gyógyulási idő. Megkérdeztem, hogy mennyire komoly vágásokkal számolhatok, e téren sem bíztattak sok jóval. Nem szeretek sokáig tétlen lenni, ezért keresgélni kezdtem valami olyan természetes sebgyógyító után, ami meggyorsítja a hegesedést. A gyógyszertárba csupa olyan dolgot ajánlottak, amiről nem hittem el, hogy érdemes megvennem, de már nem sok idő volt keresgélni. A munkahelyemen beszéltem erről a lányoknak, a főnököm meghallotta, és azt mondta, vegyek szerrapeptázt. Nem tudtam, hogy mi az, a fiam nézett utána a neten, és biztatott, hogy jó lehet. Megrendeltem, és mutattam az orvosomnak, hogy miről is van szó. Azt mondta, hogy pár nappal a műtét után szedhetem, majd jelzi, hogy mikor. A szedése tényleg jól hatott, nem húzódott és váladékozott úgy a nagy vágás a hasamon. Nevettek is rajtam a szobatársaim, hogy én már szaladgálok. Otthon sem sokáig feküdtem, el kellett látnom a háztartást, meg már mentem volna vissza dolgozni. Egyszóval az Elixir Serrapeptase nekem hatott, és a visszérgyulladásomra is jó volt. Veszek a nagybátyámnak is, hamarosan műteni fogják.

  Olvassa el Bugris Zsuzsanna történetét arról, hogyan segített neki a természetes sebgyógyító!

  Bugris Zsuzsanna,
  2018-03-21
 • Magán: LymphActive

  Vérképzőrendszeri betegségek kezelése: „A Dr. Fachet féle gyógygombák és a Vörös Céklapor együttes hatásának tudható be a javulás”

  Mák Noémi

  Nagymamám 2011 óta vérképző -rendszeri beteg, súlyos vérszegénységgel, vashiányos anémiával.
  Krónikus fáradékonysággal és gyengeség érzettel jár együtt ez a betegség, a vörös csontvelő nem termel kellő számú vörösvérsejtet, fehérvérsejtet és vérlemezkét. A vörösvérsejtek alacsonyabb száma okozza a krónikus fáradékonyságot és gyengeségérzetet. A fehérvérsejtek alacsonyabb száma fertőzésveszélyekkel jár, emiatt éreztük szükségesnek a Dr. Fachet féle gyógygomba kivonatokat, amelyek kiváló immunerősítők. A vérlemezkék alacsonyabb száma vérzékenységgel járhat. Emiatt gondoltunk a Vörös Céklaporra, ami segíti a vészes vérszegénység mérséklését, Nagymamám megszerette az ízét és minden reggel fogyasztja. Azóta jobb az erőnléte, csökkent a fáradtság érzete és javultak a vérértékei. Úgy véljük, hogy a Dr. Fachet féle gyógygombák és a Vörös Céklapor együttes hatásának tudható be a javulás.
  A Dr. Fachet féle gyógygomba kivonatok segítenek Neki, hogy hatékonyabban felvegye a szervezete a küzdelmet a fertőzésekkel szemben. Nagyapámnak is mondta, hogy sokkal jobban érzi magát, mióta szedi a gyógygombákat és issza a Vörös Céklaporból készült italt. Most rendeltünk Neki Lymphactive Enzim Komplex-et és Búzafű port is, hogy még jobban támogassuk a védekezőképességét. Hiszünk abban, hogy a természetes hatóanyagok támogatni fogják az immunrendszerét. Nagyon fontos a nyirokrendszer tisztítása a méreganyagoktól, emiatt fontos a Lymphactive. A búzafű pedig gazdag klorofillban, ami segíti a vörösvértestek képződését és oxigénnel látja el a sejteket. Az alacsonyabb hemoglobinszint ugyanis vészes vérszegénységgel jár, ezt mérsékli a vörös céklapor és a búzafű.

  Köszönjük szépen a szíves segítségüket, hogy hozzá tudunk járulni Nagyszüleim egészségi állapotának javításához!

  Hálás köszönettel,

  Mák Noémi,
  2018-03-05
 • EliXir Szerrapeptáz

  Ízületi gyulladásra szerrapeptáz: „Csak ajánlani tudom mindenkinek”

  Nagy Ilona

  Évek óta szenvedek ízületi gyulladástól. Az orvosok szteroidokat és fájdalomcsillapítókat írtak fel, és kórházi bennfekvéssel fizikoterápián is részt veszek. Minden módszer csak ideig-óráig segít, a gyulladás újra fellángol, ami sok szenvedést okoz nekem. Többször megműtöttek avégett, hogy beszűkültek az ízületeim, összesen 5 műtetem volt eddig, rokkantnyugdíjas is vagyok. Van itthon mindenféle vitamin meg gyógytea, és mozgok, alig eszek húst, de minden jó tanácsot megfogadok. A párom mondta, hogy szedjek szerrapeptázt. Ő már szedte a lába miatt, mert cukorbeteg és kifekélyesedett neki. Adott a sajátjából, és elkezdtem szedni. Úgy vettem észre, hogy jobb lett a térdem, a gyulladás sokat csökkent, meg nem kell annyi fájdalomcsillapító. Reméljük ez csak jobb lesz, ha tovább szedem. Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a dolgot, az a jó benne, hogy természetes és nem gyógyszer.

  Ha kíváncsi rá, hogyan segített ízületi gyulladás ellen a szerrapeptáz enzim, olvassa el Nagy Ilona történetét!

  Nagy Ilona,
  2018-01-10
 • EliXir Szerrapeptáz

  „A szerrapeptáz enzimtől a sebem elkezdett begyógyulni”

  Halász Károly

  Megcsípte a lábam egy mérges pók, a csípésből pedig fekély lett, mert folyton vakartam. Illetve búvároktatóként dolgozom, és a sebet víz érte, így nem tudott begyógyulni. 2016 őszén csípett meg a pók, és 2017 tavaszáig nem jött helyre a lábam. Kaptam speciális kötszert is, de az sem segített. Már azt hitték, hogy cukorbeteg vagyok, azért lett fekély a lábamon, de a laborvizsgálat ezt kizárta. Féltem az esetleges műtéttől, és kerestem valami megoldást. A barátom szedte a szerrapeptáz enzimet, neki allergiája van, de azt mondta, hogy a sebgyógyítást is támogatja. Elkezdtem szedni nagy dózisban, és a sebem elkezdett begyógyulni. Két és fél hónapig szedtem, és fotókat csináltam a sebgyógyulás folyamatáról. Semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam. Sajnálom, hogy nem ismertem meg hamarabb a Serrapeptase Elixir készítményt, mert akkor biztosan nem kínlódok hónapokig a sebemmel.

  Halász Károly,
  2017-10-11
 • EliXir Szerrapeptáz

  “Az enzim leoldja az erek faláról a meszesedést, gondolom emiatt vagyok strapabíróbb…”

  Herczeg László

  Régóta 2-es típusú cukorbeteg vagyok, 2012 óta érszűkületes is. A két betegség miatt több lábujjamat, és a lábfejem egy részét elveszítettem. Le kellett levágni őket, mert a rossz vérkeringés miatt elhaltak. A két combomba, és a nyakamba értágító stentet ültettek, hogy jobb legyen a vér átfolyása, kaptam értágító infúziót, gyógyszert, és vérhígító tablettákat. Nem volt az igazi egyiktől sem, de legjobban attól féltem, hogy még tovább romlik az állapotom. Van egy kedves párom, aki gondoskodik rólam, ő fedezte fel a szerrapeptáz enzimet egy újságban. Én kinevettem, amikor ajánlgatta nekem, de nem volt veszíteni valóm azzal, hogy kipróbáltam. Még csak egy rövid ideje szedem a Serrapeptase Elixir kapszulát, kicsit tovább bírom kifulladás nélkül, remélem ez csak jobb lesz. Én még csak 63 éves vagyok, fiatalosan élek, nem akarok beletörődni abba, hogy a betegségem miatt ne tudjak mozogni. Adtam magamnak egy esélyt, pontosabban nem csak a magam kedvéért csinálom, hanem a családom miatt is. Állítólag ez az enzim leoldja az erek faláról a meszesedést, gondolom emiatt vagyok strapabíróbb, mindenesetre érzem a pozitív változást.

  Herczeg László,
  2017-09-10
 • Magán: LymphActive

  “Kb. 2 hete szedem a Lymph Active és Green Icon-t. Már a második nap éreztem a nyakamnál a bizsergő lüktetést, javulást.”

  Molnár József

  Már régóta meg van a sarcoidózis betegségem 18 éve.A tüdőmön vannak csomók , nyirokcsomók ,melyet 2-3 évente szteroiddal kezelnek. A szteroid hatására felmegy a cukor , jön a depresszió, sok mellékhatás. Mindig kerestem megoldást a betegségemre ,valakinek magától elmúlt, de akinek nem ,annak várható a rosszabbodás .Az orvosok mondták: Skandináv betegség ,nem lehet meggyógyítani csak karban tartani, ez nem rákos daganat azokat a módokat nem lehet rá használni.Próbáltam immunerősítőket, gyógygombákat, teákat. kevés sikerrel.
  2011 ben a nyirokcsomó a nyálmirigynél is kinőtt ismét szteroidot kaptam fél évig.2015 ben a nyakam másik oldalán nőtt ki a nyálmirigy ,a műtétet nem vállaltam. újra szteroid volt a megoldás. 2017 ben már a csomók tovább vándoroltak a vesémben, májban is. Az idő sűrget.
  Az interneten bukkantam rá a Lymph Active és Green Icon termékekre.
  Gondoltam kipróbálom. Kb. 2 hete szedem a Lymph Active és Green Icon-t Már a második nap éreztem a nyakamnál a bizsergő lüktetést , javulást. Amikor beveszem a tablettát és felszívódik érzem a tüdőmön a csomókba belenyilaló fájást. Amikor fekszem az ágyon ,levegővételnél nincs sipoló hang. Bízom benne ,hogy segíteni fog, ezért még rendelek néhány dobozzal.
  A green Icon is jő hatású termék segíti a székletet., energiát ad, természetes anyagokból van, GMO mentes .Akinek hasonló problémaja van ajánlom minnél előbb vásárolja meg és kezdje el szedni. Fontos hozzá a megfelelő étrend és a sok víz ivás is.
  Üdv.

  Molnár József,
  Budapest,
  2017-09-06
 • EliXir Szerrapeptáz

  “Ludwig két nap alatt jobban lett tőle, elmúlt a fulladás, csökkent a gyulladás…”

  Halász Kata

  Hatéves múlt a kisfiam, persze, hogy rettenetesen féltem. Hiába próbálom anyaként mindentől megóvni, a betegség ellen nem mindig tudom. Ludwignak begyulladt a torokmandulája, aztán az orrmandulája, és nem segítettek rajta a gyógyszerek. Teljesen pánikba estem, a gyerek már horkolt és fulladt is éjszaka, egyfolytában őrködtem az ágya mellett. A fül-orr-gégész azt mondta, hogy valószínűleg műteni kell, készüljünk fel erre. Addig is kapott gyulladáscsökkentőket, hátha azoktól jobban lesz, de antibiotikumot már akart felírni neki az orvos, mivel túl kicsi a sok erős gyógyszerhez. A gyerek szenvedett, rosszkedvű lett, nehezen vette levegőt, én meg nem tudtam, hogy hova fordulhatnék még segítségért. Van egy nagyon régi barátom, ő mindig panaszkodott nekem, hogy mennyire nehéz a szénanáthát elviselnie, de egyszer összefutottam vele, és akkor elmesélte, hogy valami olyasmit szed, ami segített neki ebben. A lényeg, hogy nem dugul be folyton az orra, és nem köhög. Felhívtam őt, és megkérdeztem mit szed, ő pedig röviddel azok után, hogy letettük a telefont, becsöngetett hozzánk egy doboz Serrapeptase Elixirrel a kezében. Ludwig két nap alatt jobban lett tőle, elmúlt a fulladás, csökkent a gyulladás, az orvos csodálkozott, hogy mi történt. Megünnepeltük Ludwig gyógyulását, pontosabban az orvos tanácsára a jó levegő miatt elutazunk a tengerhez, de ebből végül egy felhőtlen nyaralás lett. Műtétre szerencsére nem volt szükség.

  Halász Kata,
  2017-09-04
 • Magán: LymphActive

  „Megszűntek az évek óta tartó alvásproblémáim, amit a bedugult orrom okozott, végre fellélegeztem!”

  Kincses László

  Sokszor volt bedugulva az orrom, ami sportemberként és edzőként is nagyon zavart. Nem igazán tudtam, hogy mi okozza, hiszen nem voltam megfázva és allergiás sem vagyok. Ahogy beköszöntött a tavasz, elkezdtem gyakrabban friss zöldségeket és gyümölcsöket is enni, mert ezeket nagyon szeretem, és azt vettem észre, hogy kezd egy kicsit enyhülni az orrdugulás. Ekkor ötlött fel bennem, hogy valószínűleg mindez összefügg a táplálkozásommal, ezért elmélyedtem ebben a témában az interneten, ahol azt olvastam, hogy akkor alakulhatnak ki ilyen tünetek, amikor a szervezetben felhalmozódnak a mérgek. Ugyanitt azt írták, hogy ilyenkor meg kell szabadulni ezektől, mert megbetegítenek. Nem igazán tudtam, hogy álljak neki ennek az egésznek, ne egyek semmit, vagy csak egy kevés nyers zöldséget, gyümölcsöt, meg igyak teákat? Ekkor sietett segítségemre a sors, mert láttam a tévében egy olyan műsort, amiben a nyirokcsomókról és nyirokkeringésről volt szó, illetve arról, hogy ha ezekben lerakódnak a mérgek, akkor abból számos egészségügyi probléma adódhat, többek között orrnyálkahártya duzzanat is. Felmerült bennem a kérdés, hogy miként lehet ezeket megtisztítani, és ismét az internetet hívtam segítségül. Rátaláltam különféle nyiroktisztító módszerekre, de túl macerásnak tűntek, végül megakadt a szemem A LymphActive® – Enzyme Complex táplálékkiegészítőn. Gondoltam egy próbát megér, ezért megrendeltem. Eleinte csak azt vettem észre, hogy sokkal fáradtabbnak érzem magam, el is keseredtem. Egy barátomnak panaszkodtam erről, aki felnyitotta a szemem. Szerinte azért lett rosszabb a közérzetem, mert elkezdtek belőlem kiürülni a mérgek, azt javasolta, hogy legyek türelmes. Tovább folytattam a kúrát, idővel feltűnt, hogy gyakrabban kell látogatnom a toalettet, a vizeletem is több lett, ezzel párhuzamosan csökkent az orrdugulás. Sokkal energikusabbá váltam, valahogy egészségesebbnek tűnik a bőröm, megszűntek az évek óta tartó alvásproblémáim, amit a bedugult orrom okozott, végre fellélegeztem! Ma már nagyon odafigyelek arra, hogy mit eszem, és megpróbálom feltölteni a szervezetemet organikus élelmiszerekkel. Tudom, hogy ezek nagyon egészségesek, de sajnos nem mindegyiket szeretem. Rájöttem, hogy ezeket akár por formájában is fogyaszthatom, ezért rendeltem egy búzafű őrleményt, illetve maca gyökér port. Később kipróbáltam a chia magot is, amit gyorsan megkedveltem, ma már rendszeresen ezt reggelizem. Mivel nagyon felbátorodtam, szeretnék kísérletezni, most azt tervezem, hogy a spirulina algát iktatom be az étrendembe. Korábban nem gondoltam volna, hogy mennyire fontos a nyirokrendszer tisztántartása, talán még időben jöttem rá erre, és a későbbiekben egy sokkal egészségesebb sportember válik belőlem.

  Kincses László,
  2017-07-31
 • EliXir Szerrapeptáz

  “Hogyan segített rajtam a Szerrapeptáz”

  S. Anna

  Krónikus légúti gyulladásom van már 3 éve, mely azzal jár, hogy minden télen körülbelül 2x megismétlődik az akut gyulladás.

  3 évvel ezelőtt antibiotikumot és kortikoszteroidokat szedtem és kb. 2 hónap múlva rendbe jöttem. Az akut gyulladás lázmentes volt, azzal, hogy aktív köhögésem van, beszűkültek a légutaim, ami azt jelenti, hogy nehezen szedem a levegőt és nagyon fáradtnak érzem magam.

  Van egy saját cégem és 3 kis gyermekem, ezért nem engedhetem meg magamnak, hogy egy hétig otthon maradjak és nyugodtan gyógyuljak.

  Tavaly 2x volt gyulladásom és a kezelés mindig tovább tartott egy hónapnál. Csak inhalációs olajokkal (szantálfa, kakukkfű) és egészséges ételekkel gyógyítottam magam, mivel nem akartam antibiotikumot/ kortikoszteroidokat szedni.

  Idén a légyúti gyulladásom október elején volt és 2-3 hét alatt sikerült magamat kigyógyítanom ismét az inhalációs olajokkal és az egészséges étrenddel (meleg tea, foghagyma, stb.)

  Az akut gyulladás november végén visszajött, amikor is a kolléganőm ajánlotta a Szerrapeptázt.

  Rögtön ki is próbáltam a szantálfa inhalációs olajjal együtt 3x naponta, és 7 napon belül tünetmentes lettem. Ami azt jelenti, hogy rekord időben gyógyultam meg!

  A Szerrapeptázt második hete szedem – igaz, már tünet mentes vagyok, de megelőzés képen szedem.
  Szívélyes üdvözlettel,

  S. Anna,
  2017-07-23
 • EliXir Szerrapeptáz

  “A Szerrapeptáz egy természetes enzim, mely lebontja, hasznosítja a fehérjéket.”

  Dr. Tocsík Károly

  Ha az edzőtermek gyakori látogatói közé tartozik, és erősítő edzést végez, bizonyára találkozott már a fájdalommal a vállban, karban. A rendszeres erősítő edzés okozhat gyulladást, duzzanatot, vagy az izomzat károsodását. Ez a folyamat fájdalommal jár és gyakran meg kell változtatni az edzés tervet. A vállat kímélni kell, megnyugtatni, és más torna gyakorlatokat kipróbálni, melyek nem annyira megterhelőek a karizomzatra nézve.

  Ha már jelentkezett a fájdalom, nem kell rögtön gyulladáscsökkentő gyógyszerek után nyúlni, melyeknek káros mellékhatásai vannak. Létezik egy teljesen természetes termék, melynek széles spektrumú hatása van mindenféle negatív mellékhatások nélkül az emberi szervezetre. A Szerrapeptáz egy természetes enzim, mely lebontja, hasznosítja a fehérjéket. Egy barátságos baktérium termeli, mely a Serratia családba tartozik, és a selyemhernyó belső szerveiben található.

  A szervezet az élete során csak bizonyos mennyiségű enzimet tud termelni. Ezek zöme az ember 27 éves koráig „elhasználódik“. Ezért is van az, hogy a fiatal szervezet gyorsabban kilábal a betegségekből. A test vitális és a regeneráció ebben a korban gyorsabb. A harmincadik életév körül a szövetek regeneráló képessége csökken. A fibrin elkezd lerakódni a szervezetben és különböző gyulladásokat kezd okozni. Ezek a túlzott testi megterheléskor is kezdenek jelentkezni, például egy erősítő edzés után.

  „Oldja a gyulladás által keletkezett folyadékot, hozzájárul az eltávolításához, ezzel enyhítve a gyulladás tüneteit és segítve a szövet regenerálódását. Hígítja és feloldja a hurutot, a testben blokkolja azon anyagok felszabadulását, melyek a begyulladt szövetben fájdalom érzetet okoznak, és duzzanatot képeznek. Emellett tisztítja a vért a túlzott mennyiségű fibrintől, mely sűrűsíti a vért és vérrögök kialakulásához vezet. Ezzel segít megelőzni az érrendszeri problémák, infarktus és trombózis kialakulását. Gyorsítja a sebek gyógyulását sérülések illetve műtétek után, megszünteti a fájdalmat a gyulladás helyén. Nem utolsó sorban javítja az antibiotikumos kezelés eredményét, azzal hogy lebontja a védő bakteriális biofilmet, mely a baktérium testét védi,“ mondja a neurológus Dr. Tocsík Károly, CSc.

  Az enzimek alapvető fontosságúak a testünk megfelelő helyreállításához. Minden hiány a testben és a felszívódásban az élelmiszerből való tápanyagok elvesztésével jár, amelynek eredményeképpen a korai szövet károsodás és idő előtti öregedés alakul ki. „Egy 70-éves férfinak mindössze 25% enzimje van a 20-évessel ellentétben, és nem elegendő tápanyag, mint a táplálékból, úgy a károsodott bélrendszerből is. A Szerrapeptáz az emberi szervezetre gyakorolt széleskörű hatása által az egyik leghatásosabb ellenszere az öregedésnek, illetve az öregedést lassítja,“ teszi hozzá a neurológus Tocsík Károly. A Szerrapeptáz a Supergreens-től 250 000 SPU-t tartalmaz egyetlen acido-rezisztens (saválló) kapszulában, emellett 110 mg hatóanyagot tartalmaz. A kapszulák a vékony bélben oldódnak, és az Inulin egyidejűleg probiotikumként is funkcionál.

  Dr. Tocsík Károly,
  2017-07-23
 • EliXir Szerrapeptáz

  “Körülbelül egy hónappal a szerrapeptáz szedése elkezdésétől kisebb lett…”

  Mária

  A Szerrapeptázt az 5 cm nagyságú endometriális cisztám miatt a petefészkemen kezdtem el szedni. A cisztám már megvan egy éve, és sehogy sem tudom elérni, hogy kisebbedjen. Körülbelül egy hónappal a szerrapeptáz szedése elkezdésétől kisebb lett 1 cm-vel! Nagyon örülök és remélem, hogy majd egy idő után teljesen eltűnik. Ezt az étrend kiegészítőt csak ajánlani tudom, annak ellenére, hogy nem tartozik a legolcsóbbak közé. A hatása mindenképpen megéri a pénzét!

  Mária,
  2017-07-22
 • EliXir Szerrapeptáz

  “Elmúlt a szemviszketés, a véget nem érő tüsszögések, és ami a lényeg, mindez természetes módon…”

  L. János

  Kedves olvasó!
  Körülbelül 7 éve kezdődött, hogy május környékén erős tüsszögés tört rám. Eleinte próbáltam kezelni különféle allergiaellenes gyógyszerekkel, de azoktól úgy el tompultam, hogy állandóan kávén kellett élnem, így hamar beláttam, hogy valami más megoldást kell keresnem. Kitaláltam, hogy amikor előjön a tüsszögés, a mosdó felett az orromba szivok egy kis vizet, amitől ez és az orrfolyás megszűnik. Azonban hol volt a közelemben mosdó, hol nem, így a technika sem vált be hosszú távon. Bár nagyon szenvedek tőle, szerencsés vagyok, hogy csak 2-3 hétig tart nálam ez az állpot.
  Idén áprilisban volt szerencsém beszélni egy doktronővel, aki azzal dicsekedett, hogy súlyos allergiás férjével olyan helyekre járt tavaly futni, ahová régebben elképzelhetetlen lett volna, mert erős parlagfű allergiája van. Megemlítette a szerrapeptáz enzimet, amit egy csodaszernek tart, és amitől szerinte óriási változás és életminőség javulás történt a férje életében, és ő maga sem hiszi el, hogy újra együtt járnak futni. Súgva mondta nekem: ha idén sem jön ki rajta a szénanátha, akkor pezsgőt bontanak. Erre kértem tőle egy elérhetőséget a termékhez, és nagyon jó döntés volt, hogy én is elkezdtem szedni!
  Fontosnak tartom megemlíteni, hogy a doktornő javaslatára 250000UI dózist kell szedni, mert ez a leghatékonyabb, és persze az sem mindegy, hogy kitől vásároljuk meg a szerrapeptáz enzimet. Mivel a kapszulák csak a vékonybélben oldódnak fel, a doktornő a lelkemre kötötte, hogy étkezés előtt és után legalább fél órával vegyem be. Alig két hét hetes szedés után szinte teljesen megszűnt az allergiám, utána olvastam, hogy a termék erőteljes gyulladáscsökkentő, és ettől élvezhetőbbé váltak a mindennapjaim. Elmúlt a szemviszketés, a véget nem érő tüsszögések, és ami a lényeg, mindez természetes módon, hiszen a szerrapeptáz egy természetesen előállított enzim. Idén kicsit késve kezdtem el szedni, így még nem fejtette ki nálam tökéletesen a hatását, de mindenkit bátran bíztatok, hogy próbálja ki és örüljön az eredményeknek.
  Én annyira lelkes vagyok, hogy szívesen megváloszolok bármilyen szerrapeptáz enzimmel kapcsolatos kérdést, ha valaki igényt tart rá, nyugodtan kérjék el az ügyfélszolgálattól az elérhetőségemet.
  Gratulálok a termékükhöz, zseniális!

  L. János,
  2017-07-19
 • Magán: LymphActive

  “Érzem azt, hogy a gyulladást és a fájdalmamat csillapitják”

  Harasztiáné Kiss Ilona

  sziasztok: Ilona vagyok 56 éves- már 4 éve küzdök a nyirok csomó duzzanatával ami sajnos a mandulám és a fülem között van– ami fájdalommal jár ami mandulámtól van- és orvosról orvosra jártam a gyulladás miatt az orvosok irtak nekem antibiutokumokat több fajtát is- de sajnos nem használt a nyirok csomóm nem múlt el hanem nagyobodott és nagyon be pánikoltam hogy mi lesz velem ha ez a nyirok csomó nagyobodik- mert nem akarok az orvosi kés alá kerülni és maradandó hegett viselnem, -van egy barátnöm akit arra kértem hogy segitsen nekem az interneten keresi valmi gyógymodót mert már a pánikolásom miatt depreszioba estem és segitett nekem egy olyan gyógymodot találni a facebook-on amire felhivta a figyelmemet és arra kért hogy probáljam ki a LimphActivét- és ez használni fognekem -meg fogattam a tanácsát és mondtam magamnak hogy ki probálom ezt a készitményt amit az interneten találtam a Lymph Active ami a nyirok csomotisztitására szolgál amikor meg láttam az árát elgóndolkoztatott azon hogy hú drága!!! de rájőttem arra hogy amit nekem az orvosok irtak antibiotikumot az is milyen drága volt- – mit veszithetek vele semmit – amennyi pénzt kidobtam a semmiért- igy meg rendeltem a a limphActive és GreenIcon étrend kiegészitött aminek köszönhetem a javulást és érzem a változást egy honapja rendeltem meg a termékeket a megadott áron és igen—nem bántam meg mert érzem azt hogy a gyulladást és a fájdalmamat csillapitják és nyugott vagyok hogy használ –igaz hogy pár nap alatt nem tud meg csodát tenni gyógyulni a beteg test rész- mert az emberi szervezettnek át kell álitani az imurendszert-és bizony jótékony hatása van az első hónap után tudom bizonyitani hogy nagyon jó hatást érek el vele ez a készitmény tudom hogy három hónapos garanciával több eredményt és jó tékony hatást biztosit-és rendezödnek a beteg sejtek és gyógyúlnak. én további kúra használatát folytatom mert lassan de hatékonyan és biztoseredményt hóz számomra— köszönettel tartozóm a super-greens csoportnak hogy ezt a terméket forgalmazzák mert rátaláltam arra a készitményre ami meggyógyit amit az orvosok tudnak és ismerik csak nem mondják én mindenkinek csak javasolni tudom hogy amit drága –az soha nem drága- mert egy életünk van és azt mindig gyógyitsuk és vigyázzunk rá . tisztelettel ilona

  Harasztiáné Kiss Ilona,
  2017-04-11
 • Magán: Bio Acai bogyó por

  “Puhább lett a bőröm és eltűntek a foltok”

  Matus Rebeka

  10 évig sportoltam (egészséges életmód, rendszeres testmozgás) és akkor is folyamatosan bőrproblémáim voltak a foltoktól kezdve a szárazságig. Az Acai berry kúra óta nem kell olyan gyakran testápolót használnom, mint előtte. Puhább lett a bőröm és eltűntek a foltok, amit az ismerőseim egyből észrevettek. Szedtem már haj-bőr-köröm állag javító kapszulákat, de az eredményeket nézve az Acai berrynek a nyomába sem érnek!
  Másik probléma, ami miatt elkezdtem fogyasztását az, hogy a terhesség után kiritkult az amúgy sűrű hajam, kevésbé volt szép és fényes ahhoz képest, amilyen szokott lenni. Most sokkal csillogóbb és élettel telibb, ami a tapintásán is érezhető és ami ilyen rövid idő alatt szerintem nagy változás, mert a sok hajpakolással és hasonló készítményekkel sem tudtam ezt elérni ilyen szinten és mondhatni állandó jelleggel.
  Az emésztésre is jó hatással volt, bár hozzátenném, hogy én fogyni semmiképpen nem szerettem volna, úgyhogy turmixként fogyasztottam jól megpakolva banánnal és hasonló gyümölcsökkel, de mégis leadtam valamennyit, ezt a méregtelenítő hatásnak tudnám be, mert biztos volt mit kiüríteni a méreganyagokból… Bár most szüneteltetem a kúrát, a haj és bőr jobb állaga megmaradt, az emésztéssel kapcsolatban azért csökkenek a hatások amióta nem szedem, de hát ez a kúra lényege, hogy időnként alkalmazzam, úgyhogy összességében én teljesen elégedett vagyok és bizonyos időközönként biztos, hogy ki fogok próbálni más-más SuperGreens termékeket is!

  Matus Rebeka,
  Pécs,
  2017-03-18
 • “Mentálisan sokkal frissebb és „gyorsabb” lettem”

  Gulyás Mátyás (36)

  Évtizedek óta irodában dolgozom, az utóbbi időszakban egyre több gondot okozott, hogy fokozatosan gyengült a koncentrációs képességem. Hamar kimerített a legegyszerűbb feladatok elvégzése is, komoly erőfeszítésbe került az összpontosítás. Annyira aggódtam, ami már szinte a depresszió határait súrolta és ez a magánéletemre is komoly kihatással volt. Miután elkezdtem fogyasztani a zöld mixet azt tapasztaltam, hogy napról napra erősödöm, mentálisan sokkal frissebb és „gyorsabb” lettem, a feladataim elvégzése már egyáltalán nem megterhelő sőt, még egy továbbképzésre is beiratkoztam. Természetesen a vizsgáim után sem fogom abbahagyni termékük szedését, hiszen még rengeteg tervem van, például szeretnék megtanulni spanyolul!

  Gulyás Mátyás (36),
  Tápiószentmárton,
  2017-02-27
 • Bio Spirulina alga por

  “Az üzemorvos nem győzött csodálkozni”

  Molnár János (33)

  Egy vállalati egészségnapon elvégzett rutinvizsgálaton derült ki, hogy igencsak magas a koleszterinszintem. Mikor ezt megtudtam, nagyon megijedtem, mert a családomban és a kollégáim között is volt már, aki szívinfarktust kapott. Nekem is voltak enyhe mellkasi panaszaim, úgyhogy elhatároztam, hogy megelőzöm a nagyobb bajt, és addig nem nyugszom, amíg a koleszterinem vissza nem áll a helyes értékre. Ebben segített az Önök terméke, aminek szedése gyorsan eredményt hozott, a következő kontroll ugyanis normális szintet mutatott. Az üzemorvos nem győzött csodálkozni, hogy ilyen rövid idő alatt helyreállt az egészségem. Biztos vagyok abban, hogy ez a Super Greens spirulina por nélkül nem ment volna ilyen könnyen, arról nem is beszélve, hogy azóta a korábban, főleg étkezések után fellépő és aggasztó epegörcseim is megszűntek.

  Molnár János (33),
  Újfehértó,
  2016-10-02
 • “Immunrendszerem fokozatosan megerősödött”

  Járomi Teri (39)

  Régebben nagyon gyakran voltam megfázva, szinte minden fertőző betegséget azonnal elkaptam, tavasztól őszig pedig állandóan valamilyen allergiától szenvedtem. Barátaim tanácsára próbáltam ki az Önök termékét, bár megvallom, nem értettem igazán, hogyan lehet a segítségemre. Az eredmény azonban legalább annyira meggyőző volt, mint amilyen hatásos. Szinte észrevétlenül hagytam el a rengeteg gyógyszert és a drága „csodaszereket”, immunrendszerem fokozatosan megerősödött, ellenállóvá vált, ma már nem okoz gondot, ha a gyerekek hazahoznak valami „ajándékot” az iskolából és nyugodtan kirándulhatok az allergia szezon kellős közepén is. És az a tudat, hogy ezeket a hatásokat egy olyan termék segítségével érem el, ami 100%-ban természetes eredetű, vegyszerektől mentes, külön megnyugvással tölt el.

  Járomi Teri (39),
  Budapest,
  2016-08-19
 • Bio Chia mag

  “A chia-magról csak pozitív tapasztalatom van…”

  Szentesiné Margó

  A chia magrol, csak pozitív tapasztalatom van
  Én azt hiszem mondhatom azt, nagyon sok problemam volt az emesztesemmel, a salakanyag távozásával. A hashajtók hasznalata, nem tett jót, sött sokat rontott mindig, két hetente mást kelett szednem vagy éppen innom, hogy hatasos legyen!
  Amióta lányom ajánlotta a chia mag használatát, csak jót tett. Nem igen hittem benne, ezert el kezdtem enni a chia magot, egy het elteltével már volt eredmenye. Nem csak rendeződött az emesztésem, hanem eltavozott a belekben fehalmozódott sok-sok salakanyag!
  A közérzetem, ennek hatasára nagyon sokat javult.
  Ezért úgy döntöttem rendszeres használója leszek a CHIA magnak!
  Olvassatok utánna mire jó még!
  Mindenkinek csak ajanlani tudom….

  Szentesiné Margó,
  2016-07-12
 • Magán: LymphActive

  “Mit köszönhetek a LimphActive-nak”

  Krisztina

  2015-ben többször is antibiotikumos kezelésben részesültem, ami a nyirok keringési rendszerem összeomlásához vezetett. Szó szerint a fejem búbjától a lábam ujja hegyéig, mindenütt folyt belőlem a nyirok váladék. Érdeklődtem utána, hogy mi a kezelési módja a betegségemnek, de azt a választ kaptam, hogy a nyirokkeringési zavar fekete lyuk a klinikai orvoslásban. Voltam speciális klinikán, ahol fáslizással és a sebek bőrgyógyászati kezelésével engedtek utamra és természetesen feküdjek be kórházba minimum 2-3 hétre, hogy kivizsgáljanak. Legyengült szervezetemmel nem mert vállalni a kórházi kezelést. Nem akartam elhinni, hogy nincs más mód a gyógyulásra. Ekkor találtam rá az interneten a LimphActive-ra, ami reményt adott, hogy van kiút ebből a szörnyű állapotból. Sajnos nekem nagyon súlyos lehetett az állapotom, mert javulás csak 1 hónapos kúra után kezdődött. Nagyon nehéz volt szembesülni azzal, hogy az antibiotikumos kezelés alatt 8 kg-ot fogytam és 8kg nyirokváladék halmozódott fel a szervezetemben. Ez akkor derült ki, amikor 1 hét leforgása alatt 8 kg-ot fogytam, úgy, hogy folyamatosan ment el tőlem a víz. A harmadik hónap után beállt a végleges súlyom és nem halmozódott fel a szervezetemben több nyirokváladék. 8 hónapja szedem a készítményt. Mivel alap betegségemből még nem gyógyultam meg, így férjemmel úgy döntöttünk, hogy tovább folytatom a terápiát. Továbbra is szentül hiszem, hogy ennek a készítménynek köszönhetem, hogy megszabadultam azoktól a tünetektől, amit a nyirokkeringési zavar okozott. Mivel a készítmény nem csak a nyirokkeringési zavar tüneteit szünteti meg, hanem sok más jótékony hatása is van, így nagyban hozzájárul szervezetem regenerálódásában.
  Ezúton szeretném megköszönni a magyarországi forgalmazóknak, hogy a LimphActive-ot elérhetővé tették számomra. Bele se merek gondolni, hogy mi lett volna velem, ha nem jutok hozzá ehhez a készítményhez.

  Krisztina,
  Gyöngyös,
  2016-04-06
 • Bio Árpafű por

  “Megszűntek a gyomorpanaszaim”

  Bátori Csilla (44)

  Több helyen olvastam az elsavasodásról, de bevallom, hosszú ideig nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget a dolognak. Egyszerűen azt gondoltam, hogy velem minden rendben van, ha pedig mégis lesz valamilyen bajom, az orvosságok majd segítenek. Aztán egy évvel ezelőtt hirtelen leromlott a közérzetem, állandóan fájt a fejem, étkezések után rendszeresen gyomor és bélpanaszok gyötörtek. Orvosom tanácsára számos kivizsgáláson estem át, azonban semmi konkrét betegséget nem találtak. Ekkor jutott eszembe, hogy lehet, hogy a korom az „ellenségem”, talán az én szervezetem is elsavasodott. Az egyik barátnőm már egy ideje az Önök termékét használja, az ő javaslatára kezdtem el én is fogyasztani. Magam is elcsodálkoztam, hogy már néhány hét alatt pozitív változásokat tapasztaltam. Először enyhült, aztán teljesen elmúlt a fejfájásom, megszűntek a gyomorpanaszaim sőt, ámulattal tapasztaltam, hogy a Super Greens árpafű por hatására bőröm kisimult, hajam és körmeim erősek, fényesek lettek. Örömmel tölt el, hogy nem csak egészségemet óvom, a külsőm is pozitív változásokon megy keresztül!

  Bátori Csilla (44),
  Nagykáta,
  2016-03-14
 • Bio Chlorella alga por

  “Rövid időn belül rendeződött a bélműködésem”

  Nagy Gréta (29)

  Sajnos édesszájú vagyok, mindent szeretek, ami hizlal. Az idő múlásával, ezért jelentős súlyfeleslegre tettem szert, állandó has feszülés, püffedés, ízületi fájdalmak keserítették meg a mindennapjaimat. Lomhának és nehézkesnek éreztem a testem, éjszakánként a reflux nem hagyott aludni. A kilók elleni küzdelemmel töltött évek során rengeteg divatos fogyókúrát kipróbáltam, sajnos csak átmeneti eredményekkel. Aztán a neten rátaláltam a chlorella porra. Rövid időn belül rendeződött a bélműködésem, ennek hatásaként a felgyülemlett kilóktól is megszabadultam. Most már kezdem örömömet lelni a mozgásban, mivel az ízületi fájdalmaim teljesen megszűntek, hetente többször járok kocogni, ennek hatására az éjszakáim is pihentetőbbé váltak. Jól érzem magam a bőrömben, és ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy visszaszereztem a kilók alá rejtett önbizalmamat.

  Nagy Gréta (29),
  Dunaújváros,
  2015-12-07
 • “Újra élvezem a focit”

  Szűcs Péter (45)

  Két-három évvel ezelőtt vettem észre, hogy már nem vagyok a régi. Hamarabb elfáradok, lépcsőzés közben nehezebben veszem a levegőt, a szokásos hétvégi focin sem tudok már annyit futni, ráadásul a legkisebb erőfeszítéstől is rettenetesen izzadni kezdek. Először azt hittem, hogy csak kimerültem a sok munka miatt, és egy pár hét pihenés mindent megold. Nem így történt, úgyhogy elkezdtem aggódni, mert korábban még influenzás sem voltam. Rávetettem magam az internetre, így fedeztem fel a green mixet. Az igazság az, hogy először egy másik terméket választottam, bár ne tettem volna. Amit ígértek, abból nem valósult meg semmi, éppen ellenkezőleg, még rosszabbul lettem, úgyhogy váltottam. Nagyjából három hete szedtem a kapszulákat, amikor jelentős változásokat vettem észre magamon. Végre nem okoz gondot gyalog felmenni a negyedikre, újra élvezem a focit és a bosszantó állandó izzadás is a múlté. Úgy érzem, újra a régi lettem!

  Szűcs Péter (45),
  Győr,
  2015-09-23
 • “Számomra fontos a vegyszermentesség”

  Mecsek Gábor (39)

  Mindig is hangsúlyt helyeztem az egészséges életmódra, igyekeztem sokat mozogni, sportolni és helyesen táplálkozni. Az utóbbi időben azonban a munkám miatt már nem tudtam megfelelően étkezni, ezért úgy gondoltam, hogy a hiányzó tápanyagokat étrend-kiegészítőkkel pótlom. A legjobbat akarom magamnak, ezért rászántam az időt, és alaposan utánanéztem a lehetőségeknek. Számomra fontos a vegyszermentesség, ezért olyan terméket kerestem, amiben nincsenek színezékek, adalékok és tartósítószer. Így jutottam el a Super Greens oldalára, ahol örömmel olvastam, hogy az általuk használt alapanyagokat ellenőrzött, bio gazdálkodóktól szerzik be. Ez számomra garanciát jelent arra, hogy valóban azt kapom, ami a dobozra van írva, a készítményt pedig nyugodtan ajánlhatom a barátaimnak.

  Mecsek Gábor (39),
  Eger,
  2015-05-12
Szuperélelmiszerek blog: