Görögdinnye jégkrém bomba maqui bogyóval

Görögdinnye jégkrém bomba hozzávalók

2 pohárnyi görögdinnye (kb. 300 ml pépre van szükségünk),
1 kk maqui gyümölcspor,
1 érett banán,
2 dl krémes joghurt,
2 ek. méz,
1 ek citromlé.

Görögdinnye jégkrém bomba elkészítése

  • A joghurttal és a citromlével keverjük össze a maqui bogyó őrleményt.
  • Daraboljuk fel és alaposan turmixoljuk össze a kimagozott görögdinnyét.
  • Rakjuk az egészet a turmixgépbe.
  • Adjuk hozzá a darabolt banánt.
  • Édesítsük mézzel (opcionális).
  • Az egészet turmixoljuk simára.
  • A pépet öntsük jégkrémtartóba.
  • Tegyük a mélyhűtőbe, körülbelül négy óra múlva fogyasztható.

Egy jó tanács: használjunk probiotikus joghurtot, ami jót tesz az emésztésünknek, és segít helyreállítani a bélflóra egyensúlyát.

Hasonló receptek