Angéla sötétlila jégkrémje maqui bogyóval

Angéla sötétlila jégkrémje maqui bogyóval hozzávalók

1 banán
300 g áfonya
400 g teljes zsírtartalmú kókusztej
1 evőkanál maqui bogyó őrlemény
3 evőkanál méz
1 teáskanál vanília esszencia

Angéla sötétlila jégkrémje maqui bogyóval elkészítése – 3 desszert adag

  • Az összes összetevőt egyszerre mixeljük össze egy turmixgépben.
  • Az áfonyának és a maqui bogyónak köszönhetően szépséges lila színű masszát egy laposabb, fagyásálló edénybe, és rakjuk be a mélyhűtőbe 4-6 órára.
  • Puhább és krémesebb lesz a jégkrémünk, ha tálalás előtt, kb. 10 percre kivesszük a hűtőből.

Hasonló receptek

Barackos hajdinakása

Barackos hajdinakása hozzávalók 1 mérőke hajdina szemek, (A hajdina szürkésbarna színű, szögletes formájú magvat adó gabonaféle. Felhasználása a rizshez hasonló,

Bővebben »