Logo
0
Összesen: Ft
Pénztár

Organikus & vadontermett

Organikus & vadontermett

Kizárólag a legjobb minőségű organikusan termesztett és vadon betakarított gyógynövények kerülhetnek az általunk forgalmazott termékekbe. Cégem, a DrNatura‎-Supergreens ugyanis csak ilyen növényeket használ. Tudni kell, hogy az organikus élelmiszerek, az ilyen módon termesztett gyógynövények és általában növények 4-10-szer több tápanyagot és a gyógyításhoz elengedhetetlen hatóanyagot (fitokemikáliák) tartalmaznak. Tehát a fogyasztónak 4-10-szer nagyobb az esélye arra, hogy elkerüljék a betegségeket, míg baj esetén lényegesen gyorsabban gyógyulhatnak meg, és tehetik egészségessé szervezetüket az organikus termékeknek köszönhetően.

Az általunk használt gyógynövényeket érintetlen, tiszta és ellenőrzött francia farmokon termesztik, annak gazdag flórájú mezőin és erdőin. Hogy frissességük megmaradjon a leszedett növényeket árnyékban szárítják és éjszaka szállítják nedves zsákvászonba csomagolva. Bátran kijelenthetjük: Gyógynövényeink a legtisztább, leggazdagabb, legmagasabb minőségű és leghatékonyabb termények az egész világon.
Nagyon fontos az ellenőrzött termesztés!

DrNatura‎-Supergreens termékei organikus tanúsítvánnyal rendelkeznek,(EC) No 834/2007 részletekért kattintson ide.

 
Európában ugyanis szinte minden gyógynövényből készült termék alapanyaga importból származó, kereskedelmi minőségű gyógynövény. Az ok rendkívül egyszerű: ezek lényegesen olcsóbban beszerezhetők.
Mi ezzel szemben inkább többet fizetünk az európai biogazdáknak 20 eurót vagy akár még többet fél kg organikus Chlorella algaporért, holott más cégek az indiai, afrikai, mexikói vagy kínai termékért mindössze 20 centet adnak! Erre csak annyit tudunk mondani: azt a minőséget kapják, amiért fizettek. Ezek az olcsó import gyógynövények nem csupán gyenge minőségűek, de fertőzöttek is lehetnek, ami megbetegítheti a fogyasztókat. Felmerül tehát a kérdés: ha ezekben az országokban turistaként nem tud semmit enni vagy inni annak a veszélye nélkül, hogy súlyosan megbetegedne, akkor miért használná a gyógynövényeiket, amikor beteg?
Még ennél is nagyobb baj, hogy amikor ezek a piszkos, fertőzött, alacsony hatékonyságú importált gyógynövények eljutnak Európába, szinte mindig átesnek egy úgynevezett etilén-oxid (ETO) kezelésen annak érdekében, hogy ne hozzanak be az országba nem kívánt baktériumokat. Ez a módszer azonban bizonyítottan rákot, leukémiát, születési rendellenességeket és vetélést okozhat, ráadásul pusztítja a máj- és idegsejteket. Bizony, ez egy piszkos titok a gyógynövénygyártók éppen ezért azt remélik, hogy nem jut a vevők tudomására.

Gondoljuk még egyszer végig: vajon, amikor gyógynövényeket vásárolunk biztosak lehetünk abban, hogy nem estek át valamilyen egészségre ártalmas kezelésen?
Ne legyenek illúzióink: az importált gyógynövények túlnyomó többségét ETO gázzal próbálták meg megszabadítani a nem kívánt baktériumoktól. Az egy organikus alapanyagokat hasznalo cegnek nem jöhet szóba, nem egy szállító vállalkozástól tudjuk, hogy a miénk az egyetlen olyan cég, amely nem hajlandó használni az ETO módszert. Büszkék vagyunk az Organikus minősítésünkre, amit itt meg is tekinthet :

Szuperélelmiszer blog

Csipkebogyó

A csipkebogyó latin nevét (Rosa canina, azaz kutyarózsa) azért kapta, mert a rómaiak úgy gondolták, hogy a gyökeréből készített tea

Bővebben »