Logo
0
Összesen: Ft
Pénztár

Minőség & Garancia

Üzletünk alapjai: a kistermelők

A DrNatura-Supergreens komolyan veszi a szuperélelmiszerek jelentőségét. Meggyőződésünk, hogy az ételeken keresztül, az ember közvetlen kapcsolatba kerül az anyatermészettel, amely otthont, ruhát és táplálékot ad nekünk. Ezt pedig úgy tudjuk meghálálni, hogy támogatjuk a helyi, regionális és globális szinten fenntartható farmokat. Ez a „Farmról a Piacra“ kereskedelmi láncolat organikus, egészséges és fenntartható alapanyagokat biztosít fogyasztóink számára.

A DrNatura-Supergreens, a Green Symbol® termékcsalád megalapozója. A legjobb búza-, árpa-, lucerna-, és zabtermelőkkel kötöttünk szövetséget. Ennek köszönhetően, a termelők a glutén-szegény gabonákat fejlődési szakaszuk csúcspontján, rendkívül körültekintően aratják le, majd alacsony hőmérsékleten kiszárítják az enzimatikus tevékenység megőrzése érdekében.

Látogassa meg az Interaktív oldalunkat (hamarosan), ahol megismerheti a legfontosabb tápanyagtermelő farmjainkat és feldolgozási eljárásainkat.

Mi is az a szuperélelmiszer?

A DrNatura-Supergreens organikus, bio minőségű nyers és szuperélelmiszerei olyan tiszta táplálékok, amelyek különböző gabonákból, növényekből, algákból, magvakból, bogyókból, gyümölcsökből és zöldségekből készülnek. Mentesek a növényvédő szerektől, nem tartalmaznak vegyi anyagokat, színezékeket, aromákat, tartósítószereket vagy bármely más, szintetikus és természetellenes adalékanyagot.

Eredendően gazdagok létfontosságú tápanyagokban és fitotápanyagokban, többek között élelmi rostokban, omega-3, omega-6 és omega-9 zsírsavakban, fehérjékben, vitaminokban, ásványi anyagokban, alapvető aminosavakban, enzimekben, klorofillban, valamint antioxidánsokban.

A nyers élelmiszer legfontosabb tulajdonsága, hogy előállításakor legfeljebb testhőmérsékletre (maximum 40°C) melegítik. Ennek a módszernek köszönhetően, az összes nélkülözhetetlen alkotóeleme sértetlen marad és teljes egészében felszívódik a szervezetben. Így testesítik meg a nyers és szuperélelmiszerek a sugárzó életerőt.

Hogy ennek áldásos hatásai mindenkihez eljussanak, a DrNatura-Supergreens a legismertebb és leggyakrabban használt szuperélelmiszereket por alakban, illetve magok formájában is elérhetővé tette. Valamennyi termék kiváló minőségű és organikus eredetű alapanyagokból készül, ezért a szuperélelmiszer egyaránt jó az emberiség és a Föld számára. A szuperélelmiszerek vásárlásával támogatjuk a kistermelőket, hozzájárulunk a biogazdaságok fennmaradásához. És, ami még lényeges: testalkattól függetlenül, mindenki részesülhet a szuperélelmiszerek áldásos hatásaiban!

A szuperélelmiszerek gyártása

Valamennyi termékünket lelkiismeretesen, kézi erővel, a legszigorúbb előírásokbetartásával állítjuk elő, a kifejezetten erre a célra épült feldolgozó üzemekben. A DrNatura-Supergreens termékei minden nap frissen kerülnek előállításra, fogyasztóink legkésőbb a gyártás utáni néhány héten belül hozzájutnak acsomagolt termékekhez.

Látogassa meg az Üzemi feldolgozás oldalt (hamarosan), ahol közelebbről is megismerheti előállító üzemeinket. Számos összetevővel gazdagítottuk a Green Symbol® formulát: organikus zöldnövényekkel, egészséges gyógynövényekkel és fűszerekkel, természetes ételkoncentrátumokkal, antioxidánsban gazdag gyümölcsökkel és zöldségekkel.

Titkos receptünk alapján készítettük el ezt az optimális ízű és antioxidánsban gazdag keveréket. Szabadalmaztattunk egy feldolgozó és fagyasztó-szárító eljárást, amellyel meg tudtuk őrizni az összetevők hatásfokát, és fokozni tudtuk az étrend-kiegészítő által nyújtott íz élményt, valamint értékes tápanyag koncentrátumát.

Egy valódi dietetikai csoda született, amely lehetővé tette, hogy a szükséges anyagokkal és antioxidánsokkal egészítsük ki étrendünket. E tápanyagban gazdag táplálékkiegészítő megalkotása során, a dietetika elismert szakértőivel dolgoztunk együtt.

Tanúsítványok és Hitelesítés

Termékeink a legkiválóbb szakmai intézetek – Organikus Hitelesítés, a Minőségügyi Hitelesítő Szolgálat, GMO-mentességi Projekt – egyaránt organikusnak és GMO-mentesnek minősítették. Látogassa meg a Tanúsítványok oldalunkat ahol elérheti a hitelesített termékek teljes listáját.

További minőségellenőrzés

A termelő kiválasztása után, a nyersanyag a gyártóhoz kerül, ahol tüzetesen megvizsgálják: többek között a szigorú COA ellenőrzésre is sor kerül. A COA egy mikrobiológiai organizmusokra (élesztőgomba, E. coli, szalmonella és baktériumok, penész és egyéb gombák), nehézfémekre (arzén, ólom, higany, alumínium, stb.) vonatkozó teszteljárás, amely megfelel az EU közegészségügyi szervezet minősítésének.

A gyártó a vételezett mintákat elraktározza, melyekből bármikor meg lehet állapítani a gyártásban felhasznált alapanyagok minőségét. A gyártás során, a nyersanyagokat az idegen anyagok kiszűrése érdekében folyamatosan ellenőrzik. Ezt követően, gondosan kimérik a szükséges mennyiséget, keverőedényekbe teszik, majd csomagolják a készterméket. Utolsó lépésként, a végterméket ismét alávetik a COA tesztnek és kiértékelik az eredményeket.

Amikor a termék megérkezik a raktárainkba, véletlenszerűen ellenőrizzük a töltőmennyiséget, a megfelelő keveredést és az általános címkézést.

Mit jelent a GMP?

A GMP egy mozaikszó, az angol Good Manufacturing Practice (Jó Gyártási Gyakorlat) rövidítése. Egy gyártási és ellenőrzési folyamat, amely garantálja a termékek minőségét. Az Egyesült Államokban, a GMP szabályzatért az Élelmiszer-, és Drogügyi Hivatal (FDA) felel.

Az alábbiakban, a nyersanyagokra és a termelésre vonatkozó egyik GMP szabályzat olvasható:

1. Nyersanyagok.

Kritériumok:

a. A nyersanyagokat és a csomagolóanyagokat megfelelően kell tárolni és kezelni figyelve arra, hogy ne keveredjenek össze, mikroorganizmusok és más kemikáliák ellen védve legyenek, hő, hideg, napfény és pára hatásának ne legyenek kitéve.

b. A nyersanyagok tárolóit zárva kell tartani, a zacskózott és dobozolt termékek a földön nem tárolhatók.

c. A nyersanyagok tárolóit megfelelően kell felcímkézni, a címkén fel kell tüntetni a megnevezést, az azonosítószámot és az ellenőrzés állapotát.

d. A nyersanyagokat mintavételezni és tesztelni/vizsgálni kell az előállítás során a por, mikroorganizmusok és más, idegen anyagok kiszűrése céljából, továbbá a késztermék hamisításának elkerülése érdekében. Különös tekintettel az állati és növényi eredetű anyagokra, és azokra a kozmetikai anyagokra, amelyek a hideg feldolgozási eljárással állnak kapcsolatban.

e. Azokat az anyagokat, amelyek nem felelnek meg az elvárt feltételeknek, megfelelően kell kezelni és meg kell gátolni a kozmetikai iparban való felhasználásukat.

Mit jelent a 100%-os pénzvisszafizetései garancia?

Biztosak vagyunk abban, hogy a termékeinkkel elégedett lesz és segítségükkel egészségesebb életet élhet. Éppen ezért, mindegyikre 100%-os, azonnali pénzvisszafizetési garanciát kínálunk.

A garancia igénybevételének menete:

1) Kérem, hívja irodánkat a +36 70 214 88  84  számon és jelezze visszaküldési szándékát.  

2) Gondosan csomagolja be Supergreens terméket (szuperélelmiszer), amelynek maximum 1/3-ad* részét használta fel, és mellékelje a vásárlás nyugtáját, majd 60 napon belül** postázza az alábbi címre:

1 Brook avenue, Wembley HA9 8PH , London, UK

– Amennyiben a termék 2/3-ad része még megvan, a vásárlás összegét teljes egészében visszafizetjük***.

– Fontos, az IBAN és SWIFT kódot e-mailben küldjék el nekünk.

* A sorozatos visszaélések miatt a termék nagyrészének megléte szükséges a garancia érvényesítéséhez.

** A vásárlás ideje megegyezik a “SuperGreens”-ének szállításának dátumával.

*** Szállítási költséget nem áll módunkban megtéríteni.

A DrNatura-Supergreens fenntartja a jogot, hogy megtagadja a pénzvisszafizetést, amennyiben a visszaküldött termék nem felel meg a fenti követelményeknek.14