Logo
0
Összesen: Ft
Pénztár

Miért

Green Symbol®: Miért van rá szüksége?

“A Green Symbol® képes ellensúlyozni a modern életvitel egészségkárosító hatásait. A világ legkönnyebben hasznosítható, tápanyagban gazdag mikro-növényeinek, gyógynövényeinek és ételeinek kiegyensúlyozott keveréke. Közismert, hogy a gyorsételek fogyasztása károsíthatja szervezetünket, míg hőkezelt ételek elveszítik tápanyagtartalmukat. Nem szabad azt sem elfelejteni, hogy a stressz, a szorongás, illetve a mozgás- és alvásszegény életmód könnyen tragédiához vzethet.

Itt kap szerepet a Green Symbol®, amely a hiányzó láncszem a legtöbb ember életében. Erőteljes tápanyagforrásként képes megvédeni a szervezetet, meggátolja a betegségek kialakulását, segít a gyógyulásban és abban, hogy ne csupán fiatalabbnak tűnjön, hanem úgy is érezze magát. Mindez valamennyiünkre igaz, nem véletlen, hogy sohasem találkoztam még olyannal, aki a mindennapi étkezései során elegendő tápanyagot vitt volna be a szervezetébe.”

Miben segít a Green Symbol®?

A Green Symbol® gyors felszívódású és eloszlású, tápanyagokban gazdag, gyógynövény alapú vitamin és ásványi anyag koncentrátum. Dr. Schiffer-nek sok olyan páciense volt, akik szervezetük vagy idegrendszerük betegsége miatt nem tudták feldolgozni és hasznosítani az ételekből, tablettákból vagy éppen az injekcióból származó tápanyagokat. Haldokoltak, mert nem jutottak elegendő tápanyaghoz, amely elősegítethette volna testükben a vérképződést.

A Green Symbol® friss, organikus gyümölcs- és zöldség lével összekeverve azokban a helyzetekben is győzedelmeskedett, ahol minden más elbukott. Képes volt tápanyagot szállítani a vérkeringésbe, sejtekbe és a szervekbe. A Green Symbol® egészségügyi csodát tett!

Miért jó választás a Green Symbol® / Green Icon®?

A Green Symbol® / Green Icon® energizáló “fitotápanyagok” por állagú keverékének és tanúsítvánnyal rendelkező organikus, teljes értékű ételek és növényi kivonatok kombinálásával készül. Ízletes és könnyen oldódó, már az első alkalommal is érezni a különbséget. Azokat az összetevőket tartalmazza, amelyek fogyasztását szakértők és orvosok javasolják, az időhiány miatt gyakran elhanyagolt egészségmegőrzés érdekében.

A Green Symbol® / Green Icon® formula többek között organikus zöldnövényeket, fűszereket és gyógynövényeket, természetes ételkoncentrátumokat, antioxidánsban gazdag gyümölcsöket, zöldségeket tartalmaz. Titkos receptünk alapján készítettük el ezt az optimális ízű és antioxidánsokban gazdag keveréket. Szabadalmaztattunk egy feldolgozó és fagyasztó-szárító eljárást, amellyel meg tudtuk őrizni az összetevők természetes erejét és fokozni tudtuk az étrend-kiegészítő tápanyagtartalmát és íz hatását.

Egy modern dietetikai csoda született, amely lehetővé tette, hogy a szükséges anyagokkal és antioxidánsokkal egészítsük ki étrendünket. E tápanyagban gazdag táplálékkiegészítő megalkotása során, a dietetika és a vegyészet elismert szakértőivel dolgoztunk együtt.

Szervezetünknek folyamatosan szüksége van zöldségekre és gyümölcsökre, hogy pótolni tudja a mindennapi stressz közben elégetett tápanyagokat. A teljes értékű ételek fogyasztása, bizonyítottan segít a betegségek elkerülésében, és a jó egészség fenntartásában. A Green Symbol® / Green Icon® pontosan ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik: tartalmazza mindazon összetevőket, amelyek étrendünkből hiányoznak. Próbálja ki, a teste és az elméje hálás lesz érte!

A Green Symbol® egészségügyi és biológiai előnyei:

A Green Symbol®-ban rejlő ERŐ…
40% FEHÉRJE
Magas fehérje tartalom, természetes, izolálatlan, könnyen felszívódó
TELJESEN ZSÍRSZEGÉNY
Elhanyagolható mennyiségű, mindössze 0,5 gramm zsírt tartalmaz
NAGYON ALACSONY KALÓRIA TARTALOM
Adagonként mindössze 50 kalória

CSÚCSMINŐSÉGŰ

Szuperélelmiszerek blog: