Szállítás:
Végösszeg:
(Összesen termék van a kosárban)
Tovább vásárolok Megrendelés

mellé ügyfeleink szintén megrendelték:

Miért fontos a lúgosítás?

Lúgosítás: miért és mikor van szüksége rá szervezetének?

tiszta-e belül a szervezeteElgondolkodott-e már azon, belül tiszta-e a szervezet? Ha a méregtelenítés és a lúgosítás gondolata felmerült Önben, akkor a válasz biztosan: igen.

Külsőnkre mindig odafigyelünk: naponta fürdünk, tisztítjuk arcbőrünket, hajat és fogat mosunk, egyszóval megtisztítjuk magunkat a szennyeződésektől. Érdemes azonban elgondolkodni azon, vajon belül (sejtszinten) elég tiszták vagyunk? Méregtelenítés nélkül, savtalanítás és lúgosítás hiányában szervezetünk nem tud olyan hatékonyan működni, fáradtabbnak, kimerültebbnek érezzük magunkat, emellett egyéb tünetek, betegségek is jelentkezhetnek. Hogy honnan ismerjük fel, mikor szükséges savtalanítás és lúgosítás?
Honnan tudhatjuk, hogy szervezetünkben felhalmozódtak a savas anyagok, amik lúgosítás nélkül káros hatással vannak ránk? Ezek azért nem könnyű kérdések, mert nem egyik napról a másikra érezzük magunkat „rosszabbul”, hanem egy kvázi észrevétlen folyamat, amikor a belső szervek funkcionális „elfáradnak”. Engedje meg, hogy segítsünk Önnek ebben, kutassuk fel együtt a problémákat! Ha a felsorolt panaszok közül akár egyet is felismer magán, vagy ha a papír pH teszterrel elvégzi a tesztet (melynek segítségével bármilyen folyadék, akár vizelet pH szintjét egyszerűen megállapítható), rögtön kiderül, szükséges-e szervezete számára a lúgosítás.
 

Lúgosító kúra 100%-ban Természetes Lúgosító Kúra
Részletek
Mikor érkezik el a savtalanítás és a lúgosítás ideje? Honnan tudjuk, hogy a szervezetben a kelleténél több savas anyag halmozódott fel? Ezek nem könnyű kérdések, hiszen a tünetek nem egyik napról a másikra bukkannak fel, ennél sokkalta észrevétlenebb a belső szervek funkcionális „fáradása”. Mi segítünk Önnek a problémák felkutatásában, a panaszok felsorolásában, illetve akár egy papír pH teszterrel, amelynek segítségével bármilyen folyadék (vizelet) pH szintjét egyszerűen megállapíthatja.

 

pH skála

Mik a túlsavasodással összefüggő jellemző panaszok?

Lúgosítás szükséges, ha

Ha Önre is jellemzőek ezek a tünetek, itt a lúgosítás ideje! Olvassa el, hogy érdemes elvégezni egy természetes lúgosító kúrát: erről bővebben >>

Milyen a jó lúgosítás?

gyümölcsA megfelelő lúgosítás érdekében minél kevesebb savasító és minél több lúgosító élelmiszert kell magunkhoz venni, illetve – a még nagyobb hatékonyság elérése érdekében – fogyasszunk minél több úgynevezett szuperélelmiszert, és végezzük el szervezetünk sejtszintű megtisztítását a 100%-ban természetes lúgosító kúrával.
Bővebben >>

Superfood citromElső hallásra furcsának tűnhet, de kiváló lúgosító a citrom és az ecetes uborka is.

Érdemes elkerülni az aszpartám (E951) tartalmú édesítőszereket, mert ezek rendkívül ártalmasak lehetnek: faszeszt tartalmaznak, melyet szervezetünk a felszívódás során rákkeltő anyagokká alakít. Emellett kerüljük a félkész- és készételeket is.

Gyors és teljes értékű lúgosítás sejtszinten is

zöldségekFontos tudni, hogy bármennyi zöldséget és gyümölcsöt is eszünk, étrendváltással önmagában nem elérhető a megfelelő sejtszintű lúgosítás: a lúgosító közegnek ugyanis folyamatosan jelen kell lennie, hiszen csak így tud behatolni a sejtek és a szövetek belsejébe. Különböző kutatásokból egyértelműen kiderül: az enyhén lúgos emberi szervezet az egészséges. Ehhez járul hozzá a Super Greens, mely 100%-ban természetes alapanyagból, valamint a legszigorúbb organikus gyártási folyamatot követően a leghatékonyabb lúgosítás elérésére képes. Bővebben a lúgosító kúráról >>.

Tovább az organikus szuperélelmiszerekre >>

Szuperélelmiszerek blog: