Logo
0
Összesen: Ft
Pénztár

Küldetésünk és célunk

Családok figyelem! A DrNatura-Supergreens világában minden a családokról és a családoknak szól.

Hogy miért?

A válasz egyszerű: mert mi is családi vállalkozás vagyunk.

Munkatársaink többsége gyermekeket nevelő családos ember, akik nap mint nap emlékeztetnek arra, hogy kellő figyelmet fordítsunk a mindennapok rutinfeladataira. Ezek között pedig az egyik legfontosabb az étrend és a szervezetünk számára szükséges tápanyagok bevitele. Gyakorló szülőként kötelességünknek tekintjük, hogy minden tudásunkat segítségül hívva elősegítsük a családok egészséges táplálkozását.

Arra törekszünk, hogy mindenki számára biztosítsuk a szükséges tápanyagok elérését, termékeink nem csupán finomak, hanem egészségesek, természetesek és organikusak is egyben. És, ami nagyon fontos, mindezt elérhető áron kínáljuk.

Az iskolai menzákon vagy a munkahelyi konyhákon kapható ételek nem minden esetben egészségesek. Nem segíti a helyes táplálkozást napjaink rohanó életmódja, ráadásul a médiából folyamatosan ránk záporozó üzenetek tudat alatt az egészségtelenebb ételek kiválasztását sugallják. A választás azonban a mi kezünkben van, a DrNatura-Supergreens éppen ezért mindenkit arra biztat, hogy fogyasszon minél több piacon vásárolt friss gyümölcsöt és zöldséget. Sajnos azonban ez nem mindenki számára elérhető, aggodalomra azonban semmi ok: egészítse ki étrendjét a teljesen természetes alapanyagokból és módszerrel készült Green Symbol® termékeivel és hamarosan érezni fogja jótékony hatásait. Jó Egészséget Kívánunk hozzá!

Küldetésünk és Célunk

Mindenki megtapasztalhatja a DrNatura-Supergreens eneergiáit. Miközben a világ rá sem hederít a jó egészségre mi, az Alkaline Mozgalom segítségével a világ minden táján forradalmasítjuk az egészségtudatos gondolkodást és az egészséges életmódot. Tudjuk, hogy az értékes ötletek megvalósítását semmi sem állíthatja meg. Azt szeretnénk, ha Öm is csatlakozna és segítene az „Egyszerű egészség“ filozófiájának világszintű terjesztésében.

Küldetésünk:

A DrNatura-Supergreens azt szeretné, hogy mindenki megtapasztalja az „Egyszerű egészség“ filozófiáját. Széles körben elfogadott tény, hogy egy savas szervezet olyan zsírokat és toxinokat tárol, amelyek betegségeket idézhetnek elő. Ezzel szemben a kiegyensúlyozott pH érték hozzájárul a szervezet azon természetes képességéhez, amely az ideális súly és az optimális egészség elérését teszi lehetővé. A jó egészség elérése nem bonyolult dolog, Önnek csak annyit kell tennie, hogy megadja a szervezetének a megfelelő mennyiségű tápanyagokat a többit pedig a testére bízza. Küldetésünk a világ egészségének javítása az „Egyszerű egészség“ program keretein belül. A DrNatura-Supergreens ehhez nyújt segítő kezet!

Célunk:

Globális célunk nem csupán a világ egészségének javítása, hanem egy gazdagabb bolygó megteremtése a DrNatura-Supergreens termékeinek segítségével és a Green Symbol® vezetésével. A csillagászati egészségügyi költségek mellett az emberek elkeseredetten keresik az alternatív megoldásokat.Biztosak vagyunk abban, hogy termékeink híre szájról-szájra fog terjedni. A DrNatura-Supergreens így építi a jövő értékeit.

Mit jelent a védett munkahely? Az ilyen munkakörökben megváltozott munkaképességű emberek dolgoznak.
A DrNatura-Supergreens számukra is igyekszik munkalehetőséget biztosítani. Arra törekszünk, hogy az egészségügyi állapotuk miatt a munkaerőpiacon hátrányból indulók valóban jó körülmények közé kerüljenek. Nálunk ők is olyan munkát végeznek, amelyre büszkék lehetnek, mi pedig elismerjük a teljesítményüket. A DrNatura-Supergreens ezzel is szeretne hozzájárulni a szociális egyenlőtlenségek, illetve a hátrányos megkülönböztetések felszámolásához, a társadalmi integráció erősítéséhez. Hitvallásunk, hogy a munkában minden ember, éljen bármilyen testi vagy szellemi betegséggel, egyenlő bánásmódot érdemel. Éppen ezért az a célunk, hogy lehetőségeinkhez mérten minél több speciális, védett munkahelyet hozzunk létre és tartsunk fenn, ezzel segítve a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatási rehabilitációját. Örömmel tölt el minket, hogy hozzájárulhatunk boldogulásukhoz, egyúttal köszönetet mondunk vevőinknek, akik vásárlásaikkal támogatnak minket céljaink elérésében.
Köszönjük!

A DrNatura-Supergreens célja az emberek gondolkodásának megváltoztatása az egészséges életmód kialakítása érdekében. A cselekvés és a sikerek ideje most jött el. Ön is csatlakozzon az Alkaline Mozgalomhoz!

Szuperélelmiszerek blog:

Csipkebogyó

A csipkebogyó latin nevét (Rosa canina, azaz kutyarózsa) azért kapta, mert a rómaiak úgy gondolták, hogy a gyökeréből készített tea

Bővebben »