Szállítás:
Végösszeg:
(Összesen termék van a kosárban)
Tovább vásárolok Megrendelés

mellé ügyfeleink szintén megrendelték:

Hogyan működik a Green Symbol®?

TÁPANYAGBAN GAZDAG ÖSSZETEVŐK

 

“Az anyatermészet számos tápanyagokban gazdag, egészséges étellel és gyógynövénnyel áldott meg minket. Ezeket szuperélelmiszereknek hívom, mert fogyasztásuk felér egy természetes vérátömlesztéssel”

— Dr. Schiffer

A következőkben Dr. Schiffer szakvéleménye olvasható a szuperélelmiszer formulában található tápanyagokban gazdag összetevők egészségünkre gyakorolt áldásos hatásairól.

 


Spirulina

Spirulina organikus por“Bolygónk egyik legősibb étele, mely tökéletesen megfelel a legmodernebb kor igényeinek”

”Több mint 25 éve tanulmányozom és használom a spirulinát, így nyugodtan kijelenthetem, hogy a legjobb minőségű Konában, Hawaii szigetén található. Fehérjetartalma megdöbbentően magas 70% és 80% között mozog, ráadásul a spirulina vitathatatlanul a világ leggazdagabb béta-karotin forrása.”

Chlorella (törött sejt) Alga

Chlorella organikus por

“Teljessé teszi a szervezet számára elengedhetetlen tápanyagokban gazdag alga komplexet.“

A chlorella rengeteg vitamint, ásványi anyagot, karotint, esszenciális zsírsavat, aminosavat, valamint több száz mikro tápanyagot, nyomelemet és tápanyag összetevőt tartalmaz. És még egy érv a fogyasztása mellett: fehérjetartalma 38-szorosa a szójababénak.

 


Lucerna, Búzafű & Egérárpa

Superfood lucerna

“Több tápanyag van a levélben, mint a termésben.”

Az gyógynövény és fű Komplexben (összetevői: a lucerna, búzafű és az egérárpa) kiemelkedően sok vitamin és ásványi anyag található. Jelentősen megnöveli az energiaszintet segíti az emésztést, hozzájárul a szervezet méregtelenítéséhez és megtisztulásához.

 


Lila pálmamoszat

Superfood pálmamoszat

“A világ ásványi anyagokban leggazdagabb vízi növénye.”

A lila pálmamoszat különleges vízi növény. Az óceánokban terem, egyediségét az adja, hogy az összes létező ásványi anyag megtalálható benne. A lila pálmamoszat a világ leghatékonyabb, könnyen emészthető ásványianyag forrása.

 


Acerola cseresznye

Superfood acerola cseresznye

“A legmegbízhatóbb és legkoncentráltabb C-vitamin forrás.”

Bevallom, hogy kizárólag 100%-os organikus és természetes acerola cseresznyét használok. Ez a világ egyik leggazdagabb C-vitamin forrása, amely bioflavonoidokat, hesperidint, rutint, antociánt és egyéb, a természetben megtalálható egészséges összetevőket tartalmaz.

 


Csipkebogyó, citrom-, és narancshéj

Superfood csipkebogyó narancs

“A hiányzó láncszem az étrendkiegészítők között.”

Évtizedek óta nagy sikerrel használom ezt a különleges C-vitamin komplexet. Ez idő alatt megtapasztaltam, hogy nem csupán kiváló C-vitamin forrás, de rengeteg, a természetben előforduló, létfontosságú összetevőt is tartalmaz, többek között bioflavonoidokat, hesperidint és rutint.

 


Pálmatermés

Superfood pálmatermés

“Végre egy nem mérgező, természetes és tápanyagokban gazdag E-vitamin forrás.”

A pálmatermés igazi E-vitamin bomba. Könnyen felszívódik és jelentősen megnöveli a vér E-vitamin szintjét, ezáltal kiváló antioxidáns, megköti a szabadgyököket és hozzájárul a hosszú élethez.

 


Cékla,- és spenótlevél

Superfood cékla spenót

“Természetes vérátömlesztés — cékla és spenót.”

A cékla,- és spenótlevél keverék kiváló ellenszere az anémiának, ugyanis koncentrált tápanyagokkal árasztja el a vért. Mindkét összetevő regenerálja és aktiválja a vörösvérsejteket, friss oxigénnel látja el a szervezetet, javítja a keringést, vassal és tápanyagokkal dúsítja a vért.

 


Saccharomyces Cerevisiae, nem erjeszthető tápanyagokban gazdag élesztőgomba

“A különleges élesztőgomba formulám erősíti a vérkeringést, hatalmas energiákat közvetíti a test, az agy és a lélek számára”

A Saccharomyces Cerevisiae egy nem erjeszthető élesztőgomba. Mivel szinte csodaszámba menő sikerekkel büszkélkedhet a gyógyítás és az egészségmegőrzés területén, ezért én is kialakítottam a saját, egyedi élesztőgomba formulámat.
 

Nem az a lényeg, hogy mennyi tápanyagot eszik meg, hanem, hogy ebből mennyit tud felhasználni a szervezete. A Green Symbol® ital ötször annyi B-12, azaz energia vitamint tartalmaz, mint az egy napra szükséges mennyiség. A Green Symbol® egysejtű növényekből készül, ami azt jelenti, hogy egyenesen a véráramban és a sejtekben szívódik fel. Pontosan ott, ahol szükség van rá, méghozzá kevesebb mint 10 perc alatt.

A Green Symbol® tehát a leggyorsabb módja az elvesztett energia utánpótlásának!

Szuperélelmiszerek blog: