Logo
0
Összesen: Ft
Pénztár

Rólunk

Üzletünk alapjai: a kistermelők

A DrNatura-Supergreens komolyan veszi a szuperélelmiszerek jelentőségét.Meggyőződésünk, hogy az ételeken keresztül az ember közvetlen kapcsolatba kerül az anyatermészettel, amely otthont, ruhát és táplálékot ad nekünk. Ezt pedig úgy tudjuk meghálálni, hogy támogatjuk a helyi, regionális és globális szinten fenntartható farmokat. Ez a „Farmról a Piacra“ kereskedelmi láncolat organikus, egészséges és fenntartható alapanyagokat biztosít fogyasztóink számára.

A DrNatura-Supergreens, a Green Symbol® termékcsalád megalapozója. A legjobb búza-, árpa-, lucerna-, és zabtermelőkkel kötöttünk szövetséget. Ennek köszönhetően, a termelők a glutén-szegény gabonákat, fejlődési szakaszuk csúcspontján, rendkívül körültekintően aratják le, majd alacsony hőmérsékleten kiszárítják az enzimatikus tevékenység megőrzése érdekében.

Látogassa meg az Interaktív oldalunkat (hamarosan), ahol megismerheti a legfontosabb tápanyagtermelő farmjainkat és feldolgozási eljárásainkat.

A szuperélelmiszerek gyártása

Valamennyi termékünket lelkiismeretesen, kézi erővel, a legszigorúbb előírásokbetartásával állítjuk elő, a kifejezetten erre a célra épült feldolgozó üzemekben. A DrNatura-Supergreens termékei minden nap frissen kerülnek előállításra, fogyasztóink legkésőbb a gyártás utáni néhány héten belül hozzájutnak acsomagolt termékekhez.

 Látogassa meg az Üzemi feldolgozás oldalt (hamarosan), ahol közelebbről is megismerheti előállító üzemeinket.Számos összetevővel gazdagítottuk a Green Symbol® formulát: organikus zöldnövényekkel, egészséges gyógynövényekkel és fűszerekkel, természetes ételkoncentrátumokkal, antioxidánsban gazdag gyümölcsökkel és zöldségekkel.

Titkos receptünk alapján készítettük el ezt az optimális ízű és antioxidánsban gazdagkeveréket. Szabadalmaztattunk egy feldolgozó és fagyasztó-szárító eljárást, amellyel meg tudtuk őrizni az összetevők hatásfokát, és fokozni tudtuk az étrend-kiegészítő által nyújtott íz élményt, valamint értékes tápanyag koncentrátumát.

Egy valódi dietetikai csoda született, amely lehetővé tette, hogy a szükséges anyagokkal és antioxidánsokkal egészítsük ki étrendünket. E tápanyagban gazdag táplálékkiegészítő megalkotása során, a dietetika elismert szakértőivel dolgoztunk együtt.

Az egyedi formula

A Green Symbol® / Green Icon® organikus zöldnövényekből, len lignánból, ionos nyomelemekből, természetes ételkoncentrátumokból, valamint a legmagasabb antioxidáns tartalmú gyümölcsökből és zöldségekből készül. Az általunk létrehozott “greens” formulák olyan fontos összetevőket tartalmaznak, amelyekkel más hasonló termékek nem rendelkeznek, RÁADÁSUL az ízük is nagyszerű.

Teste azonnal érezni fogja a változást a Green Symbol® / Green Icon® elfogyasztása után, amely a teljesen természetes, növényi alapú vitaminok, nyomelemek, enzimek, antioxidánsok, fito-tápanyagok és bélflórák tökéletes keveréke. Megemeli az energiaszintet, javítja az anyagcserét, a zsírégetést, az emésztést, a méregtelenítést, erősíti az immunrendszert, gyorsítja a felépülést és a felfrissülést. Mindezeknek köszönhetően, hozzájárul a hosszú élethez. Egyáltalán nem tartalmaz mesterséges összetevőket, színezéket vagy hozzáadott ízfokozókat, hozzáadott zsírt és cukrot. A Green Symbol® / Green Icon®mindössze annyi zsírt és cukrot tartalmaz, amennyi természetes összetevőiben megtalálható.

Gyártási folyamat

A termék elkészítésének folyamatát úgy alakítottuk ki, hogy a friss összetevők tápanyagvesztesége minimális legyen. A gyorsaság segít megőrizni a komponensekben fellelhető tápanyagok minden előnyét. Mindezt tovább erősíti a hozzáadott különleges probiotikum és enzim keverék, amely garantálja, hogy a termék jól emészthető és könnyen felszívódó legyen. Ennek köszönhetően, a Green Symbol® / Green Icon® tartalmazza a szervezet számára szükséges “kulcselemeket”, ezek pedig hozzásegítenek ahhoz, hogy emésztés közben testünk a termék valamennyi értékes alkotóeleméhez hozzájusson.

Ön is érezheti a természetes ízt és illatot a Green Symbol® / Green Icon® termékekben. A különleges keverék, és feldolgozási mód biztosítja a kiváló ízeket, amelyek a legmagasabb elvárásoknak és a gyerekek igényeinek is maximálisan megfelelnek!

A Green Symbol® / Green Icon® a maximumot ajánlja

Mire alapozzuk a családi vállalkozásunkat? A DrNatura-Supergreens hitet tett az egészségmegőrzés támogatása, termékei hatásosságának és összetételének tökéletesítése, a kiváló ízek megalkotása és a megbízható forrásból érkező, teljes értékű összetevők használata mellett. Mai rohanó világunkban, szinte lehetetlen folyamatosan egészségesen étkezni. Sokan azt mondják, hogy szívesen tennének többet az egészségükért, ha lenne erre egy egyszerűbb és vonzó „jó ízű” megoldás.

A Green Symbol® / Green Icon® természetes segítség a mindennapokhoz. A termékek frissítőek, a nagy íz választéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja köztük a kedvencét! A DrNatura-Supergreens megalkotta azt a terméket, amely felüdíti, és egyben megadja a szervezetének mindazt, ami jár neki. Egy palackban bármikor összekeverheti, és bárhová magával viheti. Frissítően könnyű és finom, garantáltan felvillanyoz, energiát és lendületet ad Önnek!

Szuperélelmiszerek blog: