Szállítás:
Végösszeg:
(Összesen termék van a kosárban)
Tovább vásárolok Megrendelés

mellé ügyfeleink szintén megrendelték:

Általános szerződési feltételek

Kiszállítás és fizetés

A kiszállítás 12 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes, akár telefonon, akár a weboldalunkon rendeli meg a termékeinket. Amennyiben a rendelését 10:00 előtt adja le, úgy a csomagját már másnap kiszállítjuk Önnek, 10:00 után leadott rendelések esetében a szállítás 2 munkanap. A szállítás időpontjáról a GLS futárszolgálat a kiszállítás napján reggel 8:00 óráig e-mailben tájékoztatást küld a kiszállítás időintervallumáról és a futár telefonszámáról. Kérjük vegye figyelembe, hogy a kiszállítás hétfőtől-péntekig, 08.00 – 17.00 óráig történik.
A csomag értékét kiszállításkor a futárnak készpénzben tudja kifizetni.

A termékeinkkel kapcsolatban kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatosunkkal közvetlenül az ugyfelszolgalat@supergreens.hu e-mail címen.

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, a változás jogát fenntartjuk, az esetleges elírásokért nem vállalunk felelősséget.

Adatvédelem

A cégünk tiszteletben tartja az Ön személyes adatait, azokat nem adjuk ki.

A rendelés folyamán megadott információk, mint cím, telefonszám, bankkártyaszám stb. kizárólag a rendelés és a csomag küldés célját szólgálja.

Nem használjuk fel az email címét SPAM küldésre, nem támogatjuk a kéretlen levelek forgalmát. Időnként informáljuk a törzsvásárlóinkat egy-egy akcióról, de ha nem óhajt ilyen jellegü leveleket kapni tőlünk, egyszerüen tudasson minket erröl az ugyfelszolgalat@supergreens.hu e-mail címen.

Garancia

A DrNatura-supergreens azért biztosít 60 napos pénzvisszafizetési garanciát a SuperGreens-re, mert első felhasználóinknak erősen ajánlott a 2-3 hónapos kezdeti tisztítás.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy aki induláskor csak egy csomagot rendel, az rendszerint két-három hét elteltével továbbiakat vásárol saját maga, vagy akár a szerettei számára. A későbbiekben megrendelt második, illetve harmadik csomagok esetén ugyanúgy élvezheti ezen csodás termékek előnyeit, de ha nem egyszerre rendeli meg a három havi adagot, akkor eleshet a meglehetősen jelentős megtakarítástól.

Garantált elégedettség
Teljes mértékben bizonyosak vagyunk benne, hogy a termékeink minden elvárását felülmúlják. Valójában vásárlóink csak igen kis százaléka veszi igénybe a pénzvisszafizetést és közülük is sokan személyes, illetve pénzügyi okokból kifolyólag, nem pedig azért, mert nincsenek megelégedve a termékekkel. Igazából így válik világossá a rendkívül magas sikerességi mutató és a garantált elégedettség.

Pénz-visszafizetési garancia feltételei
Visszaküldés: Ha nincs teljesen mértékben megelégedve a termékkel, küldje vissza és mi visszafizetjük a vételárat. Fontos, hogy ebben az esetben minden dobozt, tégelyt (bontatlan) visszaküldjön nekünk az alábbi postai címre: DrNatura-supergreens, 1 Brook avenue,Wembley HA9 8PH ,London, UK, mert csak a visszaérkezett dobozok után tudjuk a vételárat visszafizetni. Nem fizetünk vissza pénzt a 60 napos garancia letelte után visszaérkezett csomagokra. Kérjük mellékelje a számlát vagy annak másolatát a csomagban, és a pontos bankszámlaszámot (az IBAN és SWIFT kódot e-mailben küldjék el nekünk). A visszaküldendő csomag postaköltsége az ügyfelet terheli. Kártyával történt fizetés esetén a bankszámlaszám megadására sincs szükség, a pénzt a kártyára utaljuk vissza . Erről a csomag kézhezvételétől számított 60 napon belül dönthet. Ez egy feltétel nélküli pénzvisszafizetési garancia, nem teszünk fel kérdéseket. Az átutalásnak 15 nap az átfutási ideje, ( a visszajövő csomag átvételétől számított 15 munka nap) addig kérjük szíves türelmét. A garancia zökkenőmentes érvényesítése érdekében kérjük, a visszaküldést ajánlva tegyék. A csomag elvesztése esetén így nyomon tudjuk követni a szállítást, Önök pedig bizonyítani tudják, hogy elküldték nekünk.

Általános szerződési feltételek

Jelen dokumentum határozza meg azokat a DrNatura-supergreens és a www.supergreens.hu weboldal felhasználói között létrejött szerződési feltételeket, melyek a weboldalon rendelkezésre álló Szolgáltatások használatára vonatkoznak, valamint szabályozza a weboldal és felhasználói közötti kapcsolatot.

I. Általános rendelkezések

Fogalom meghatározás

1. Cikk
A jelen szerződési feltételekben foglaltak szerint az alább felsorolt kifejezések és fogalmak az alábbiakra vonatkoznak:

A szerződés tárgya

2. Cikk

3. Cikk
A DrNatura-supergreens által biztosított szolgáltatások sokfélék, számuk folyamatosan nő, és a további fejlesztések és bővítések érdekében bármikor módosíthatóak (szabad hozzáférés, előzetes regisztráció, a vonatkozó ár regisztrációt követő megfizetése), valamint számukat, jellemzőiket, és biztosításának módját a DrNatura-supergreens bármikor megváltoztathatja.

Az általános szerződési feltételek elfogadása. Regisztráció

4. Cikk

Felhasználói név és Jelszó

5. Cikk

Szerződési feltételek módosítása

6. Cikk

II. Szolgáltatások

Ingyenes szolgáltatások

7. Cikk
A DrNatura-supergreens által nyújtott ingyenes szolgáltatások azok a szolgáltatások, melyek a felhasználó a DrNatura-supergreens webhelyeken keresztül elérhet a jelen szerződési feltételek 4. cikkének 2. bekezdésének értelmében történő regisztrációját követően.

Árak és a fizetés módja

8. Cikk

Az ár megfizetésére a felhasználó a www.supergreens.hu oldalain feltüntetett bármely fizetési módot használhatja.

III. A felek jogai és kötelezettségei

A felhasználó jogai és kötelezettségei

9. Cikk
A felhasználónak jogában áll a jelen szerződési feltételek értelmében nyújtott online szolgáltatásokhoz A DrNatura-supergreens által meghatározott módon hozzáférni és használni azokat. Az előzetes regisztrációt igénylő szolgáltatások eléréséhez a felhasználó köteles felhasználói nevet és jelszót megadni.

10. Cikk
A felhasználónak jogában áll az általa a www.supergreens.hu-ra történő regisztrációja során megadott adatokhoz hozzáférni és módosítani. Ezeket a jogokat a felhasználó felhasználói profilján keresztül online gyakorolhatja.

11. Cikk

A szolgáltató jogai és kötelezettségei

12. Cikk
A DrNatura-supergreens vállalja, hogy a jelen szerződési feltételek értelmében minden tőle telhetőt megtesz a szolgáltatások igénybevételével kapcsolatban.

13. Cikk

14. Cikk

15. Cikk

IV. Személyes adatok védelme

Személyes adatok

16. Cikk
A DrNatura-supergreens-nak jogában áll a jelen szerződési feltételek 4. cikkének 2. bekezdésének értelmében a regisztrációt követően a felhasználókkal kapcsolatos minden adatot begyűjteni, felhasználni és feldolgozni. A felhasználók azonosítására szolgáló információk tartalmazhatják a felhasználó keresztnevét, családnevét, címét, telefonszámát, foglalkozását és bármely más adatát, melyet a felhasználó a regisztráció során megad. Ez az információ ugyancsak tartalmazhat bármely más adatot, melyet a felhasználó tölt ki, ad meg vagy használ a nyújtott szolgáltatások igénybevétele kapcsán vagy bármilyen promócióban, nyereményben, versenyben vagy kutatásban, stb. való részvételével.

Személyes adatok feldolgozása

17. Cikk

Szuperélelmiszerek blog: